80-luvun lapsi

Voi ei. Olen jo pitkään katsonut, että pojan hiustyyli on ylikasvanut. Päätin tänä aamuna topakkana ”teen kaiken itse” -äitinä leikata hiukset. Tavoitteena oli perinteinen potta.
Otin Fiskarsit keittiön vetolaatikosta.
(Nyt mietin, miksen jo silloin tajunnut että tämä on huono idea? )
Pojan kärsivällisyys kesti tasan siihen asti, että sain ronskilla kädellä muotoiltua päälimmäiset hiukset. Potta alkoi juuri ja juuri hahmottua.
Ihan kamalaa, että äiti voikin nauraa lapselleen, mutta näin kävi. Hiustyyli oli sillä hetkellä niin juuri niin hassu, etten voinut pidätellä kikatusta.
Samalla hetkellä alkoi itku ja rimpuilu: ”MÄ HALUAN PITKÄT HIUKSET. RAKASTAN MUN PITKIÄ HIUKSIA!”.
En sitten raaskinut enää leikata sitä takatukkaa. Nyt olen pienen mäkikotkan äiti. Kuvia en missään nimessä voi julkaista. Lastani ei kiusata ulkonäön takia.

Tästä videosta voi saada hieman käsitystä ongelman vakavuudesta.
Kun tämä toinen takatukasta kärsinyt perheenjäsen näki saksieni jälken poikansa päässä, sain kuulla uhkauksen ja saksien napsinaa korvani vieressä… IIK!
Sain onneksi säästettyä vieläkin raskauden jäljiltä aika harvat hiukseni, kun pojat lähtivät katsomaan Rölli-elokuvaa.
Nyt on tasan vuorokausi aikaa saada siistittyä takatukka pois ennen maanantaita ja leikkikouluun menoa. Kello käy!
Onkohan kukaan leikannut nukkuvan lapsen hiukset…?
 

Olen arkkitehti, filosofi ja Free to Heal® -menetelmän kehittäjä. Tuhannet ihmiset Suomessa ja maailmalla ovat hyötyneet Free to Heal® menetelmästä, joka perustuu neuroplastisuuteen, tiedostamattoman stressin käsittelyyn sekä mikrobiomin muokkaamiseen. Voit oppia menetelmän Eroon oireista -kirjasta tai online-kurssilta. I studied architecture at Aalto University in Helsinki and philosophy of architecture in ETSAB, Barcelona. I hold a Master of Science in Architecture degree with an emphasis in history and theory of architecture. After my studies I became interested in the impact that architecture and indoor air and have in human health, and so I became an Indoor Air Specialist. I worked as as specialist of hyper-healthy housing a and office spaces for almost 10 years. During that time I fell mysteriously ill and became hypersensitive to environmental factors. I searched help form doctors, specialists with no success. My personal experience encouraged me to investigate the power of the mind and consciousness. In few months I cured from her sensitivities and other health problems by using a neuroplasticity. For two years I studied the power of the mind and developed a method that leverages concepts of neuroplasticity, microbiome modification and unconscious stress elimination to truly transform your health & life. And this is something I want to teach everyone else. What if I told you that you are more powerful that you have ever thought? Wiht gratitude and love, Maria

5 Comments

  1. Tiina
    2.2.2013

    Meillä on pojalla takatukka eikä olla leikkaamassa! On niiii söpö! On tosin itekki tullu tyrittyy saksien kanssa, enkä siks niihi tartukkaa. Ihana Fidel! Tsemppii tarhaan. Äitille siis, hoitajat virnuilee sulle, lapset tuskin huomaa. 🙂

    Vastaa
  2. Tiina
    2.2.2013

    Meillä on pojalla takatukka eikä olla leikkaamassa! On niiii söpö! On tosin itekki tullu tyrittyy saksien kanssa, enkä siks niihi tartukkaa. Ihana Fidel! Tsemppii tarhaan. Äitille siis, hoitajat virnuilee sulle, lapset tuskin huomaa. 🙂

    Vastaa
  3. Rosa
    3.2.2013

    Awww, voi toista! Täällä on leikattu nukkuvan neidin tukkaa sillä tuloksella että etuhiukset sojottivat suuntaan jos toiseenkin.. Se olikin sitten eka ja vika kerta!

    Vastaa
  4. Tanja
    5.2.2013

    Ylikasvanut on aina parempi kuin liian kynitty! Takatukkapoika 2v löytyy meilläkin, kun mieheni mielestä se on niin kiva 😛 Minusta näyttää vähän… noh, mutta olkoon 😀

    Vastaa
  5. Anne
    8.2.2013

    Lapsilta on kautta aikojen leikattu tukka (joskus myös kynnet) NIMENOMAAN nukkuessa. Tervetuloja traditioiden maailmaan!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top