Helmikuun hakusanat top 10

1. jälkivuodon kesto
Suurin järkytys äidiksi tultua oli jälkivuoto. Luulin sen muistuttavan kuukautisvuotoa. Mutta jälkivuoto voikin kestää 6—8 VIIKKOA! Sehän on kuin yhdeksät kuukautiset putkeen. Meitä on huijattu.
2. lauluesitys häihin
Romanttisinta mitä tiedän on puoliso, joka laulaa. Haaveilin, että olisin opetellut laulun ja yllättänyt kaikki ristiäis- ja hääjuhlissamme. Ehkä vielä joskus…
3. bikini challenge ja raskaus
Ajauduit väärään blogiin.
kuva-9-540x403
4. helppo arkiruoka
Olen viimeisen kuukauden aikana tehnyt pari kertaa viikossa koko perheen suosikkikeittoa. Olen maidottoman ruokavalion takia tuunannut omaa reseptiäni vaihtamalla kerman kookosmaitoon. Lapset tykkäävät etenkin katkarapuversiosta, johon tulee kaksi pussia katkarapuja, ripaus sahramia ja kurkumaa keittämisen loppuvaiheessa. Kannattaa kokeilla!
5. juoksuaika
Meinaan oksentaa, kun ihmiset kertovat Facebookissa tai muuten vaan koiriensa juoksuajasta. Äidiksi tultuani sympatiat lemmikkejä kohtaan ovat haihtuneet nollaan. Olen uroskoiraihminen.
6. kaupungin keskustassa pienen lapsen kanssa asuminen
ON IHANAA! Meillä on puolen kilometrin säteellä meri, viisi leikkipuistoa, päiväkoti ja koulut, liikenneyhteydet, ystävät, isovanhempia, harrastukset, ruokakauppoja, kahviloita, terveysasema, skeittipuisto…
7. 1v3kk kiinnostunut alapäästään
On ihan normaalia. Uskon teoriaan, jonka mukaan käsien hienomotoriikka ja ajattelu kehittyvät yhtäaikaa. Sama kai se on, millä sitä sorminäppäryyttä harjoittaa… On tärkeää antaa vauvoille rauhallisia, vaipattomia hetkiä, jolloin pienet vahvistavat omaa kehontuntemustaan.
8. poikalasten hiusmallit
Lapset saavat pukeutua itse miten haluavat, mutta hiusmallin päätän minä. Pojalle se on potta, jonka iskä leikkaa parin kuukauden välein. Minäkin kokeilin kerran keittiöfiskarseilla…
9. elohiiri joka puolella
Sinulla on stressi! Kaksitoistavuotiaana osallistuin Villivarsa-cupiin. Viikkoa ennen kisoja, korvastani kuului outoa ääntä. Menin lääkäriin, joka kysyi, onko minulla mitään jännitävää elämässä. ”Ratsastuskilpailu!”. Jos stressaan vähääkään, saan elohiiren: silmään, huuleen, korvaan tai reiteen. Tai minne vaan. Minulle elohiiri on hyvä stressinpaljastaja.
Unknown
10. taaperoimetys lopettaminen
Olen lopettanut imetyksen noin kymmenen kuukauden jälkeen, sillä meinasin kuihtua pois. Äitini imetti minua yli vuoden. Hän lähti viikon lomalle yksin, jotta lopettaisin imemisen. Kun hän tuli takaisin, olin heti kiivennyt syliin, avannut puseron napit ja käynyt kimppuun. Äiti oli lukenut jostain niksin: hän laittoi nännille ensin ketchuppia, mutta se ei haitannut imemistäni. Seuraavaksi hän laittoi nänniin HP-kastiketta. Sanoin ”kakka” enkä enää koskaan kinunnut rintaa.
kuva kopio
Uusin Kaksplus tuli muuten juuri nyt postiluukusta! Ja minä siellä!
Hyvää ”takatalvea”. Poika kyseli, tuleeko kohta taas joulu, kun sataa lunta…
 

Olen arkkitehti, filosofi ja Free to Heal® -menetelmän kehittäjä. Tuhannet ihmiset Suomessa ja maailmalla ovat hyötyneet Free to Heal® menetelmästä, joka perustuu neuroplastisuuteen, tiedostamattoman stressin käsittelyyn sekä mikrobiomin muokkaamiseen. Voit oppia menetelmän Eroon oireista -kirjasta tai online-kurssilta. I studied architecture at Aalto University in Helsinki and philosophy of architecture in ETSAB, Barcelona. I hold a Master of Science in Architecture degree with an emphasis in history and theory of architecture. After my studies I became interested in the impact that architecture and indoor air and have in human health, and so I became an Indoor Air Specialist. I worked as as specialist of hyper-healthy housing a and office spaces for almost 10 years. During that time I fell mysteriously ill and became hypersensitive to environmental factors. I searched help form doctors, specialists with no success. My personal experience encouraged me to investigate the power of the mind and consciousness. In few months I cured from her sensitivities and other health problems by using a neuroplasticity. For two years I studied the power of the mind and developed a method that leverages concepts of neuroplasticity, microbiome modification and unconscious stress elimination to truly transform your health & life. And this is something I want to teach everyone else. What if I told you that you are more powerful that you have ever thought? Wiht gratitude and love, Maria

3 Comments

  1. Minna
    6.3.2014

    Olet ihana! Tulen aina hyvälle mielelle sun blogista. 🙂
    Juuri äsken katsoin huomenta suomea ja kappas, sinä siellä. Kiinnostuin tosi paljon aiheesta, jota käsittelitte. Mieleeni tulikin, että voisin alkaa panostaa oman kotini sisäilman parantamiseen, koska olen kärsinyt jatkuvasta päänsärystä ja myös nuhasta ja nenän tukkoisuudesta. En haluaisi syödä lääkärin määräämiä vahvoja kipulääkkeitä, koska en tykkää laittaa kehooni säännöllisesti jotain vierasta ainetta. Jospa minäkin siis saan sisäilmasta oireita. Oli mahtavaa saada tällainen oivallus, en ole ennen edes tullut kummemmin ajatelleeksi, että kotonani saattaa olla huono sisäilma.
    Kiitos hyvästä blogista ja aamuni piristyksestä telkkarin välityksellä. 🙂
    -Minna

    Vastaa
    1. maria
      6.3.2014

      Kiitos! Kodin sisäilmaan kannattaa panostaa. Päänsärky ja muut yleisoireet (väsymys, pahoinvointi jne.) voivat hyvinkin johtua sisäilmasta. Ja niihin tosiaan ainoa oikea lääke on altistavan tekijän poistaminen. Jos haluat kysyä jotain tiettyä asiaa, niin autan mielelläni!

      Vastaa
  2. S.
    11.3.2014

    Tämä tuntuu tosi tutulta: ”Äidiksi tultuani sympatiat lemmikkejä kohtaan ovat haihtuneet nollaan”. Meillä itsellämme ei ole lemmikeitä, mutta ennen äitiyttä pidin kovasti muutamasta lähipiirin koirasta. Nyt pienen tytön äitinä samat koirat kuitenkin lähinnä ärsyttävät, ja tahtoisin niiden vaan pysyvän loitolla vauvasta.

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top