Huomenta Suomi!

Huomenta Suomi ja hauska Eva Kela kävivät meillä kylässä.
Pätkät on nähtävillä Maikkarin Katsomossa.
http://www.mtvkatsomo.fi/?treeId=33001003
Materiaalivalinnat ja sisäilma
http://www.mtvkatsomo.fi/?progId=320030
Marian ekoaamiainen

Tämä poiki siis Joutsenmerkin Ekoasumishaasteesta. Että pitääkin aina joutua telkkariin…
Aurinkoista päivää!
DSC00009

Mekko Ivana Helsinki

 

Olen arkkitehti, filosofi ja Free to Heal® -menetelmän kehittäjä. Tuhannet ihmiset Suomessa ja maailmalla ovat hyötyneet Free to Heal® menetelmästä, joka perustuu neuroplastisuuteen, tiedostamattoman stressin käsittelyyn sekä mikrobiomin muokkaamiseen. Voit oppia menetelmän Eroon oireista -kirjasta tai online-kurssilta. I studied architecture at Aalto University in Helsinki and philosophy of architecture in ETSAB, Barcelona. I hold a Master of Science in Architecture degree with an emphasis in history and theory of architecture. After my studies I became interested in the impact that architecture and indoor air and have in human health, and so I became an Indoor Air Specialist. I worked as as specialist of hyper-healthy housing a and office spaces for almost 10 years. During that time I fell mysteriously ill and became hypersensitive to environmental factors. I searched help form doctors, specialists with no success. My personal experience encouraged me to investigate the power of the mind and consciousness. In few months I cured from her sensitivities and other health problems by using a neuroplasticity. For two years I studied the power of the mind and developed a method that leverages concepts of neuroplasticity, microbiome modification and unconscious stress elimination to truly transform your health & life. And this is something I want to teach everyone else. What if I told you that you are more powerful that you have ever thought? Wiht gratitude and love, Maria

9 Comments

  1. rosa
    6.3.2014

    Nyt! Nyt mä kyllä hankin tai teen niitä liinoja käsipaperin korivkkeeksi keittiöön, ei ole ollut kuin pari vuotta mun to do -listalla! Ja samalla yritän muistaa etten kaada sitä keitinvettä pois.
    Ja hei oletpa ihanan piristävä 🙂 Ja hyvät vinkit, nää on niitä juttuja mitä on oikeasti tehty jo iät ajat, mutta jotka meinaa unohtua nykypäivänä!

    Vastaa
    1. maria
      6.3.2014

      Kiitos Rosa! Mulla on onni, että olen saanut isoäidin 60-vuotta käytössä olleet lautasliinat. Mutta voihan niitä tehdä melkein mistä vaan kankaasta. Ihanaa päivää!

      Vastaa
  2. rosa
    6.3.2014

    Ihanaa, onnekas olet 🙂 Näinpä, joku puuvillaa/pellava sekoite varmaan olisi paras!

    Vastaa
  3. lydiah
    6.3.2014

    Mukavia videoita ja hyviä vinkkejä!
    Olisi tosi kiva saada joskus joku koti aiheinen postaus, jossa esittelisit kotianne. Näytti viihtyisältä!

    Vastaa
    1. maria
      6.3.2014

      Kiitos! Kodin näyttäminen ujostuttaa… Seuraavaksi esittelen lastenhuoneen. Lupaan!

      Vastaa
      1. lydiah
        7.3.2014

        Ymmärrän kyllä jos kaikki eivät halua kotejaan esitellä, se on ihan ok! 🙂

  4. JenniMaria
    6.3.2014

    Katsoin aamulla tuon jutun materiaalivalinnoista ja sisäilmasta. Siinä oli paljon hyvää ja hyödyllistä tietoa niin okt-asujalle kuin osakeasujallekin. Mutta samalla hämmästyin, sillä asuntohan oli sama, jossa pääsääntöisesti asuitte Iholla-sarjan kuvausten aikana! Ja silloin ohjelmasta sai käsityksen, että asuitte väliaikaisesti äitisi luona… Asutteko edelleen siis äitisi luona?

    Vastaa
  5. Katja
    17.3.2014

    Olipas kivat videot ja täynnä tärkeää asiaa! Olen edelleen samaa mieltä kuin olin Iholla- sarjan aikana eli sitä mieltä, että positiivisuutesi ja iloisuutesi tarttuu. Nuo kertomasi vinkit ovat kyllä tosi hyviä ja ne eivät kuitenkaan vaadi mitään ihmeitä. Tai siis sitä tarkoitan, että kun nuo ottaa osaksi arkea(esim. juuri keitinveden hyötykäyttö yms.) ja niistä tulee rutiineita, niin niihin ei tarvitse enää niin keskitttyä.
    Olen omista vanhemmistani huomannut, että heillä nuo vinkit on ihan normaalissa arjessa käytössä. Siis esim. isä ravistelee leivänmurut jogurtin päälle yms. Itse taas huomaan olevani ihan armoton vedenlotraaja ja paperiakin käytän ihan turhaan. Nyt aion kyllä ottaa itseäni niskasta kiinni ja pikkuhiljaa omaksua noita ekologisempia tapoja. Usein vain saattaa olla niin, että jos elämässä on paljon streesitekijöitä tai epävarmuutta niin tuollaisia uusia rutiineita ja niiden käyttöönottoa lykkää.
    Mutta nuo on ihan perusasioita kuitenkin ja täysin opeteltavissa. Sen olen tosiaan huomannut, että vanhemmillani nuo ekologiset tavat ovat käytössä ihan luonnostaan, kun he eivät ole syntyneet samanlaiseen yhteiskuntaan kuin minä. Itse taas en ole nähnyt ”puutteellisempia” aikoja(siis että vessapaperit, hanavedet yms. kaikki on tullut itsestäänselvyytenä). Onneksi huonoista tavoista voi aina oppia pois, kenellekään kun ei enää liene epäselvää se, että luonnonvarat eivät riitä ikuisesti eikä ympäristön kantokyky ole loputon.

    Vastaa
    1. maria
      17.3.2014

      Ihana! Kiitos Katja. Kannustan täysillä!

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top