Vapun herkkupommi

lettu

Se on siinä! Täydellinen vappupäivän aamiainen.
Moni fitness-intoilija varmaankin jo tuntee tämän reseptin. Minä kuulin banaanimunakkaasta eli banana eggs -herkun olemassaolosta vasta muutama päivä sitten lasten kummitädiltä Oonalta.
Lisäsin reseptiin kaardemumman ja markkinoin tuotteen lapsille banaanilettuna.
Banaanilettu yhdelle:

  • banaani
  • kaksi munaa
  • ripaus kaardemummaa
  • paistamiseen kookosöljyä

Muussaa banaani ja munat haarukalla ja mausta seos kaardemummalla. Laita pannulle nokare kookosöljyä (minä käytin Cocovin neitsytkookosöljyä, jota sain kokeiltavaksi). Paista munakas pannulla kahdelta puolelta, kuten paistaisit lättyjä. Tarjoile sellaisenaan tai marjojen, hillon tai siirapin kanssa.
Mutta tee kuitenkin mieluummin kaksinkertainen annos, TUPLANA KIITOS! Tätä herkkua nimittäin uppoaa.
Lapset lähtivät leikkikouluun hyvillä mielin, mahat letuista pinkeinä. Mennessä nappasimme narsissipenkistä kukat opettajalle synttärilahjaksi. Leikkikoulun jälkeen menemme lasten kavereiden luo juhlimaan ja huomenna perinteisesti isoisoäidin luo vappulounaalle koko päiväksi.
Jos vappulukemista kaipaa, niin Kotivinkissä oli kivoja juttuja. Ja yksi syvähaastattelu minusta.DSCF5549 2
Ja jos tylsä hetki iskee, täältä näkee eilisen Keidas-jakson, jossa oli Arman Alizad vieraana.
IMG_5711
Hauskaa vappua!
 

Olen arkkitehti, filosofi ja Free to Heal® -menetelmän kehittäjä. Tuhannet ihmiset Suomessa ja maailmalla ovat hyötyneet Free to Heal® menetelmästä, joka perustuu neuroplastisuuteen, tiedostamattoman stressin käsittelyyn sekä mikrobiomin muokkaamiseen. Voit oppia menetelmän Eroon oireista -kirjasta tai online-kurssilta. I studied architecture at Aalto University in Helsinki and philosophy of architecture in ETSAB, Barcelona. I hold a Master of Science in Architecture degree with an emphasis in history and theory of architecture. After my studies I became interested in the impact that architecture and indoor air and have in human health, and so I became an Indoor Air Specialist. I worked as as specialist of hyper-healthy housing a and office spaces for almost 10 years. During that time I fell mysteriously ill and became hypersensitive to environmental factors. I searched help form doctors, specialists with no success. My personal experience encouraged me to investigate the power of the mind and consciousness. In few months I cured from her sensitivities and other health problems by using a neuroplasticity. For two years I studied the power of the mind and developed a method that leverages concepts of neuroplasticity, microbiome modification and unconscious stress elimination to truly transform your health & life. And this is something I want to teach everyone else. What if I told you that you are more powerful that you have ever thought? Wiht gratitude and love, Maria

8 Comments

  1. Koo
    30.4.2014

    Piti vain tulla sanomaan, että olit todella kaunis tuossa Armanin kanssa tehdyssä Keitaan jaksossa! Kivaa vappua koko perheelle!

    Vastaa
    1. maria
      5.5.2014

      Hei, kiitos! Oli hauska vappu, tai tapahtumarikas ainakin…

      Vastaa
  2. Koo
    30.4.2014

    Piti vain tulla sanomaan, että olit todella kaunis tuossa Armanin kanssa tehdyssä Keitaan jaksossa! Kivaa vappua koko perheelle!

    Vastaa
  3. T
    2.5.2014

    Olen nyt Katsomosta katsonut kaksi ensimmäistä Keidas- jaksoa ja olen tykännyt todella paljon. Ensinnäkin, iloisuutesi välittyy, sinua on jotenkin ”helppo” katsella tv:stä, olet luonnollinen ”esiintyjä”. Lisäksi, ohjelman idea on tosi kiva.
    Tästä toisesta jaksosta, minulle tuli mileen, että aion vinkata äidilleni tästä sarjasta ja nimenomaan siitä tokasta jaksosta sen lahopuutarhan takia. Se olisi oivallinen mökille ja sopisi hyvin siihen ympäristöön.
    Muuten, tämä nyt on vähän typerä kysymys, mutta kun piirrät niitä suunnitelmia, niin mistä se sinun penaalisi on hankittu? Entä ne kukkakorvikset, jotka näkyvät alkukuvissa? Tiedä, että on typeriä kysymyksiä, mutta niihin nyt vain kiinnitin huomiota.
    Kaiken kaikkiaan, tykkään tosi paljon tästä uudesta ohjelmasta, hienoa, että voit olla lahjakkuutesi avulla jakamassa ideoita sarjan seuraajille. Esim. tästä toisesta jaksosta jäi se mieleen, että vaikka ei olisi minkäänlaista omaa pihaa/puutarhaa, niin se lyhtyidea oli tosi kiva ja sen voi nyt toteuttaa lähes minne tahansa.

    Vastaa
    1. maria
      5.5.2014

      Hei, kiitos palautteesta. Sepä onkin juuri idea, että näitä vinkkejä voi tehdä minne vain. Vaikkei omista maansiirtokonetta tai hehtaarin pihaa. Oletko huomannut nämä nettivideot? Penaali tuli tuotantoyhtiöltä, en tiedä mistä se tuli. Ja kukkakorvikset? Sellaiset kultaisetko? En muista mitkä mulla on siinä alkukuvassa… Mutta jos ne on kultaiset kukat, niin ne on Tous-nimisestä kultakaupasta Espanjasta. Niillä on aivan superhienoja koruja, katsokaapas_ http://www.tous.com/ic-en/

      Vastaa
  4. erika
    4.5.2014

    oot mahtava!

    Vastaa
  5. s
    4.5.2014

    Millä tavalla tätä blogiasi voisi seurata? Tämä on näköjään Blogilistalla, mutta se linkki ei toimi, eli se ei johda blogiisi. Tarkoitan vain, että miten voisi pysyä kärryillä, koska täällä on uusi kirjoitus?

    Vastaa
    1. maria
      5.5.2014

      Kiitos! Yritän selvittää asiaa… Ja Facebook-sivulle laitan tietenkin aina linkin kun päivitän. https://www.facebook.com/kotitalouskriisi

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top