INFO

Olen Maria, kolmen lapsen äiti, yhden teinin äitipuoli ja pop-muusikon puoliso. Koulutukseltani olen Arkkitehti, mutta olen antanut itselleni vapauden tutkia minua kulloinkin kiinnostavia ja koskettavia aiheita. Olen uppoutunut erilaisiin mielenkiintoisiin aiheisiin ja käsitellyt niitä Kotitalouskriisi-blogissani vuodesta 2012 alkaen. Blogini toimi KaksPlus-lehden verkkosivustolla vuoteen 2019 asti. Postaukseni ovat usein nousseet luetuimpien juttujen joukkoon.

Maria Nordin

Suhtaudun elämään suurella intohimolla ja toivon että se into tarttuu myös sinuun. Blogini aiheet ovat eläneet elämäni mukana. Aloitin perhebloggaajana, mutta sairastuttuani sisäilmasta blogini aihepiiri painottui usean vuoden ajan kemikaalipihin elämäntyylin ja sisäilmasairauden ympärille. Tuolloin kirjoitin myös kriittistä Kemikaalitutka-blogia. 

Parannuttuani yliherkkyyksistä aivojen muokkautuvuutta hyödyntävällä DNRS-menetelmälllä (siitä olen kirjoittanut mm. tässä postauksessa) koin minä, ja sen myötä myös blogini, elämäni suurimman muutoksen. Olen luonut itseni täysin uudelleen, myös maailmankatsomukseni on muuttunut sen jälkeen kun löysin oman voimani. Kirjoitan edelleen arjen kemikaaleista, kosmetiikasta, ruuasta, lapsiperheen elämästä ja terveydestä, mutta näkökulmani on positiivinen ja terveyttä tukeva. Kerron myös mielelläni kulutusvalinnoistani, joista myös te lukijat olette lukijamäärien perusteella hyvin kiinnostuneita. Valintojani ohjaavia kriteereitä ovat eettisyys, luonnonmukaisuus ja ekologisuus.

 

Maria Nordin

Koska olen kokenut valtavia muutoksia elämässäni blogin aikana, en voi taata että olen edelleen samaa mieltä kaikkien aikaisempien postausten kanssa. Blogini hyvinvointia käsittelevillä kirjoituksilla haluan kannustaa sinua löytämään oman voimasi. Sivustolta löydät myös verkkokurssini. Jo sadat vanhemmat ovat oppineet varhaista vuorovaikutusta Vaipaton vauva-kurssilla. Sisäilma-asioihin liittyen voit ottaa minuun yhteyttä neuvontapalveluideni kautta.

Maria Nordin

Yrittäjä, arkkitehti, äiti

Yhteistyö?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Scroll to top