Olen arkkitehti, filosofi ja Free to Heal -menetelmän kehittäjä.

I studied architecture at Aalto University in Helsinki and philosophy of architecture in ETSAB, Barcelona. I hold a Master of Science in Architecture degree with an emphasis in history and theory of architecture. After my studies I became interested in the impact that architecture and indoor air and have in human health, and so I became an Indoor Air Specialist. I worked as as specialist of hyper-healthy housing a and office spaces for almost 10 years. During that time I fell mysteriously ill and became hypersensitive to environmental factors. I searched help form doctors, specialists with no success.

My personal experience encouraged me to investigate the power of the mind and consciousness. In few months I cured from her sensitivities and other health problems by using a neuroplasticity. For two years I studied the power of the mind and developed a method that leverages concepts of neuroplasticity, microbiome modification and unconscious stress elimination to truly transform your health & life. And this is something I want to teach everyone else.

What if I told you that you are more powerful that you have ever thought?
Wiht gratitude and love,
Maria

Maria Nordin

Suhtaudun elämään suurella intohimolla ja toivon että se into tarttuu myös sinuun. Blogini aiheet ovat eläneet elämäni mukana. Aloitin perhebloggaajana, mutta sairastuttuani sisäilmasta blogini aihepiiri painottui usean vuoden ajan kemikaalipihin elämäntyylin ja sisäilmasairauden ympärille. Tuolloin kirjoitin myös kriittistä Kemikaalitutka-blogia. 

Parannuttuani yliherkkyyksistä aivojen muokkautuvuutta hyödyntävällä DNRS-menetelmälllä (siitä olen kirjoittanut mm. tässä postauksessa) koin minä, ja sen myötä myös blogini, elämäni suurimman muutoksen. Olen luonut itseni täysin uudelleen, myös maailmankatsomukseni on muuttunut sen jälkeen kun löysin oman voimani. Kirjoitan edelleen arjen kemikaaleista, kosmetiikasta, ruuasta, lapsiperheen elämästä ja terveydestä, mutta näkökulmani on positiivinen ja terveyttä tukeva. Kerron myös mielelläni kulutusvalinnoistani, joista myös te lukijat olette lukijamäärien perusteella hyvin kiinnostuneita. Valintojani ohjaavia kriteereitä ovat eettisyys, luonnonmukaisuus ja ekologisuus.

Maria Nordin

Koska olen kokenut valtavia muutoksia elämässäni blogin aikana, en voi taata että olen edelleen samaa mieltä kaikkien aikaisempien postausten kanssa. Blogini hyvinvointia käsittelevillä kirjoituksilla haluan kannustaa sinua löytämään oman voimasi. Sivustolta löydät myös verkkokurssini. Jo sadat vanhemmat ovat oppineet varhaista vuorovaikutusta Vaipaton vauva-kurssilla. Sisäilma-asioihin liittyen voit ottaa minuun yhteyttä neuvontapalveluideni kautta.

Maria Nordin

Yrittäjä, arkkitehti, äiti

Yhteistyö?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Scroll to top