Nautinto-meditaatio on portti mielihyvään ja orgasmeihin

Mistä löytää apua haluttomuuteen ja orgasmivaikeuksiin, kun terapia tai lääkkeet ei tunnu omalta ratkaisulta? Miten löytää nautinto, jos seksi ei tunnu miltään ja jos seksiä ei tee mieli?

Väitän, että nautinto on koodattu kaikkiin kehon toimintoihin. Syöminen, hengittäminen, kuukautiset ja jopas synnyttäminen voivat olla nautinnon lähteitä, seksistä puhumattakaan.

Joskus kuitenkin käy niin, että nautinto valuu sormien välistä, piiloutuu ja katoaa kokonaan tavoittamattomiin. Mistä tämä voi johtua?

Minun näkemykseni mukaan haluttomuus tai kyvyttömyys tuntea nautintoa johtuu yleensä stressistä. Stressi puolestaan johtuu menneisyyden kokemuksista, uskomuksista sekä ajatuksista. Jos ”elää koko ajan mielessään” on mahdotonta kokea nautintoa kehon tasolla. Niinpä nautinto edellyttää mielessä jauhavista ajatuksista irti päästämistä ja siirtymistä kehon tietoisuuden tasolle.

Haluttomuus ja kykenemättömyys kokea nautintoa voi johtua myös menneisyyden kokemuksista, joissa seksuaalisuus, oma keho tai nautinto on kytkeytynyt jollain tapaa negatiiviseen kokemukseen. Tämä kokemus voi olla ”oikea” trauma, tai kyseessä voi olla myös niinkin ”tavallinen” kokemus, kuin vaikkapa liian pienistä rinnoista haukutuksi tuleminen tai häpeä kuukautisten alkamista kohtaan. Tällöin puolustusjärjestelmä luulee, että nautinto on vaarallista ja suojelee ihmistä näiltä kokemuksilta ohjaamalla ihmisen pois nautinnosta.

Myös kulttuuri ja yhteiskunta sekä vanhempien asenteet voivat vaikuttaa kykyyn kokea nautintoa. Väitän, että tämä kokemus on yleinen, sillä yhteiskunnassamme luonnollinen seksuaalisuus on tabu. Seksuaalisuus on korvattu ties minkälaisella ”muovisella” kuvastolla, joka tulee eteemme lähes kaikkialla.

seksuaalinen haluttomuus voi johtua traumoista

Se että hengität ja elät on todiste siitä, että voit kokea nautintoa!

Minä väitän, että kaikki kehon toiminnot voi avata meille nautinnon kokemisen. Luonto on niin nerokas, että se on kehittänyt henkiinjäämismenetelmän: Se houkuttelee meidät tekemään elintärkeitä asioita nautinnon avulla. Se, että jokin kehontoiminto ei tässä hetkessä tuota nautintoa (kuten vaikkapa kuukautiset tai synnytys), vaan jopa tuskaa, johtuu siitä, että meillä on haitallisia alitajuisia uskomuksia, jotka vaikuttavat kehon tasolla.

Mielen- ja tunnetasontyöskentelyllä noihin uskomuksiin on kuitenkin mahdollista vaikuttaa, ja avata aivan uudenlaisia nautinnon kanavia. Suosittelen tätä jokaiselle! Itsehän olen tätä ilmiötä hyödyntäen kokenut muun muassa nautinnollisen synnytyksen! (Tällä kurssilla opetan nautinnollisen synnytyksen salat).

Apua haluttomuuteen ja orgasmivaikeuksiin kun lääketiede ei ole vaihtoehto?

Myös lääketiede on pyrkinyt löytämään apua haluttomuuteen. Tosin, se taitaa olla taitavampi luomaan näitä ongelmia: Nimittäin monien lääkkeiden sivuvaikutus on seksuaalinen haluttomuus sekä nautinnon kokemisen kadottaminen. Moni nainen on kertonut, että hormonaalinen ehkäisy toimii erinomaisesti, sillä halut ovat kadonneet kokonaan e-pillerikuurin aikana. Miehillä esimerkiksi mielialalääkkeiden käyttö saattaa johtaa erektion menetykseen – siis juuri se asia, mikä voisi tuoda nautintoa, menee pesuveden mukana…

Onneksi niille, jotka haluavat apua nautinnon löytämiseen uudelleen (tai jopa ensimmäistä kertaa elämässään) on keinoja! Väitän, että mielen- ja tunnetason työskentely on tässä paljon tehokkaampaa ja tarjoaa kestävämpiä tuloksia, kuin yksikään lääketieteen keino. Tunnetason työskentelyä voi tehdä yksin tai yhdessä.

Nautinnon kanava auki meditaation avulla

Nautinnon kokemus ja kyky tuntea nautintoa muuttuu läpi elämän. Itse olen huomannut tämän omassa elämässäni selvästi. Stressitaso vaikuttaa hyvin suoraviivaisesti ainakin omaan kykyyni antautua nautinnolle. Kun olin pari vuotta sitten kesälomalla, harso nautinnon ja ”arkitietoisuuden” välillä oli hyvin ohut. Silloin nautinto oli äärimmäisen helppoa saavuttaa. Toisaalta nyt, neljännen vauvan syntymän jälkeen tuntuu, että keho-mieleni haluaa viedä nautinnon aivan uusille tasoille.

Henkilökohtainen matkani kohti kykyä kokea yhä intensiivisempää ja syvempää nautintoa on vaatinut pysähtymistä aiheen äärelle. Myös te, seuraajani, olette jo vuosia pyytäneet minulta haluttomuuteen ja orgasmivaikeuksiin sopivaa meditaatiota. Tässä onkin kaksi syytä sille, että olen luonut Nautinto-meditaation.

Nautinto-meditaatiossa saat muun muassa mahdollisuuden kirjoittaa uudelleen jonkin elämässä tapahtuneen seksuaalisuuteen liittyvän negatiivisen kokemuksen. Lisäksi menet kuin vuoristoradassa, nautinnon huipulle sekä uudelleenohjelmoit seksuaalisuuteen liittyviä uskomuksia niin, että ne tukevat hyvinvointiasi.

Nautinto-meditaatio on saatavilla yksittäin (12,90€) sekä edullisessa kuukausitilaus-paketissa, johon kuuluu kaikki tekemäni meditatiiviset tarinat (19,90€/kk).

Nautinto-meditaatio sopii erityisen hyvin, jos kärsit haluttomuudesta ja orgasmivaikeuksista:

  • masennuksesta tai elämänilon kaikkoamisesta
  • vetämättömyydestä
  • seksuaalisesta haluttomuudesta
  • itseinhosta
  • kyvyttömyydestä kokea nautintoa
  • orgasmivaikeuksista
  • tai et kärsi mistään, vaan haluat nauttia ja iloita seksuaalisuudestasi yhä syvemmin ja uusilla tavoilla!

Nautinnollista päivää,

Maria

PS. Seuraava ”askel” on hankkia Yoni-muna, luoda yhteys kohtuun ja aloittaa lantionpohjan lihasten harjoittaminen.

1 Comment

  1. […] Rahameditaationi voit hankkia tästä linkistä. […]

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top