OPI KOMMUNIKOIMAAN

VAUVASI KANSSA UUDELLA TAVALLA.

Hauatko kokea vauva-aikana luonnon viisauden ihmeen?

 Vauvojen vessahätäviestintä on tuhansia vuosia käytössä ollut menetelmä, jonka avulla vanhempi oppii tunnistamaan vauvan vessahädän ja kykenee avustamaan vauvaa vessakäynneissä vastasyntyneestä asti.

Kurssin hyödyt

Pähkinänkuoressa

Luontainen kehitys

Tue vauvan luontaisia vaistoja ja kommunikaation kehitystä.

PELASTA MAAILMA

Vähennä syntyvän vaipparoskan ja vähennä kestovaippapyykin määrää

VAUVAN IHO KIITTÄÄ

Vaippojen kemikaalit ja kosteus aiheuttavat usein iho-ongelmia.

VÄHENNÄ STRESSIÄ

Vauvan viestien ymmärtäminen vähentää vanhempien stressiä.

Esikoista odottaessani haalin tietoa vauvojen vessahätäviestinnästä ja aloitin vauvan vessattamisen harjoittamisen synnytyslaitokselta. Kokeilun ja erehdyksen kautta kehitin omanlaisen menetelmän, jota käytin myös toisen lapseni kanssa.

Nyt olen harjoittanut menetelmää kolmannen vauvani kanssa ja haluan jakaa kaiken oppimani kanssasi. Vauvojen vessahätäviestintä on tuonut iloa ja upeita hetkiä vauva-aikaan.

MITÄ ON VAUVOJEN VESSAHÄTÄVIESTINTÄ?

Vauvojen vessahätäviestintä on lempeä vaistoihin ja varhaiseen vuorovaikutukseen perustuva menetelmä. Vauvojen vessahätäviestintä tukee vauvan luontaista kehitystä. 

Menetelmän harjoittaminen voi nopeuttaa vauvan kuivaksioppimista, mutta menetelmää ei pidä sekoittaa varhaiseen potta- tai kuivaksiharjoitteluun.

seuraava kurssi alkaa 17.1.2019

Voit aloittaa vauvojen vessahätäviestinnän harjoittamisen heti kurssin alkaessa. Vuoden ensimmäinen Vaipaton vauva -kurssi uudet luennot ja paljon ekstramateriaalia. Kurssimateriaali on nähtävillä kahdeksan viikkoa. Kurssin hinta on 79€. Ennakko-ostajana saat sen hintaan 49€. Kahdeksan tunnin kurssi sisältää kahdeksan luentoa, sekä paljon extramaterialia, joiden aikana opit kaiken vauvojen vessahätäviestinnästä.

Scroll to top