Maria Nordin

Ensimmäinen lukijakilpailu

 

ukkeli

 

Lastemme isoisoäidin seinällä isovelipuolen ensimmäinen joulukortista. Kortista katselee (silloin vielä pieni) isoveli tonttulakki päässään, veikeä ilme kasvoillaan. Alla lukee tikkukirjaimin:

JOULU ON OVELA!

Tuo joulukortti hipoo täydellisyyttä.


Täten julistan ensimmäisen Kotitalouskriisi-blogin lukijakilpailun avatuksi.
Kilpailussa haetaan parasta, hauskinta tai liikuttavinta joulukorttitekstiä tai runoa. Valitsemalleni voittajalle Veikkaus tarjoaa 40€ arvoisen Lippupisteen lahjakortin.
Kilpailuaikaa on 5.12 asti. Valitsen voittajan itsenäisyyspäivänä. Kirjoita kommentointikohdan ”Kotisivu ei pakollinen” -sarakkeeseen sähköpostiosoitteesi, niin ilmoitan voittajalle. (Osoite ei näy muille)
Itsenäisyyspäivänä minulla on tapana lähettää ne muutamat (pakolliset) joulukortit. Tänä vuonna toki teen sen täydestä sydämestä, kuten homma pitäisikin tehdä. Yksi tutustumisen arvoinen vaihtoehto on joulukorttiarpa. Voisin hyvinkin lähettää sellaisen tänä vuonna, vaikkapa isoksi kasvaneelle velipuolelle.
Ja jos kehittelemäni tsi-joulukalenteri jäisi jostain syystä puolitiehen, sain tutustuttavaksi Veikkauksen joulukalenteri-arvan. Joulun odotus on siis pelastettu, kävi miten kävi.
Ei meitä 20.000€ päävoittokaan haittaisi.
Olette varmaan huomanneet, että olen aika lailla kulutuskriittinen, joten aivan mitä tahansa en tule blogissani mainostamaan. Tähän lähdin mukaan, koska arkkitehtuurikasvatusprojektiamme pyörittäessä olen tutustunut tarkkaan kaikkiin erilaisiin rahoitusvaihtoehtoihin.
Olemme saaneet rahoituksen toimintamme erilaisista kulttuurirahastoista, -säätiöistä ja Taiteen edistämiskeskuksesta, joista puolestaan moni saa rahoituksensa opetus- ja kulttuuriministeriöstä. 
Vuonna 2012 opetus- ja kulttuuriministeriö jakoi veikkausvoittovaroja jälleen uuden ennätysmäärän 525,7 milj. euroa eli keskimäärin 10 miljoonaa euroa viikossa.
Tällä hetkellä Rakennetaan kaupunki! -työryhmämme tekee arkkitehtuurista kertovaa multimediaoopperaa oppimis- ja ohjauskeskus Onervassa, jonka oppilaat ovat entisen Haukkarannan (kuulovammaisten) ja Jyväskylän näkövammaisten koulun oppilaita.
Taiteen lisäksi veikkausvoittovarojen edunsaajina on suomalainen liikunta, tiede ja nuorisotyö.

Mutta nyt on teidän vuoronne taiteilla.
Antakaa runojen sataa!

Exit mobile version