Ihan tavallinen kesä kuvina

Ei voi olla totta. Heinäkuu on ihan kohta ohi! Kesä 2015 ei kyllä ole tähän mennessä säällä säväyttänyt. Vielä ei olla mökkeilty, melottu tai lötkötelty rannalla. Meidän kesätekemiset ovat olleet sellaisia tosi pienimuotoisia piipahduksia.
Se yksi lämmin ilta kävimme vasta-avatulla Hernesaaren rannalla yksillä koko perheen voimin.
DSCF3263 DSCF3253 DSCF3264 DSCF3261
Talviturkkeja ei ole heitetty paitsi Välimeressä, sitä ei taideta laskea. Kertailin juuri, että kävin viime talvena useammin uimassa kuin tänä kesänä. Meidän lähimmällä uimarannalla, Eiranrannassa, vesi on vieläkin jääkylmää – ja tuskin enää lämpeenee. Tähän aikaan vuosi sitten kävimme uimassa lillumassa rantavedessä kahdesti päivässä.
Pyöräilty on jonkin verran. Kolmivuotias oppi vihdoin ajamaan potkupyörällä, joten ollaan päästy koko perhe omilla pyörillä retkelle. Ja on me rannallakin käyty.
DSCF5037 DSCF5044 DSCF5046 DSCF5052
Mutta lapsia epävakaa sää ei ole haitannut yhtään. Olemme käyneet joka päivä puistoruokailussa. Ruoka on yhtä hyvää, tuli taivaalta mitä tahansa.
DSCF3072
Kesän kesäisin toimenpide oli yhden lauantaipäivän reissu luomumansikkatilalle Inkooseen. Toisaalta, juttelin tilan emännän kanssa mansikoiden viljelyssä käytetyistä torjunta-aineista, enkä enää tiedä mitä tehdä, kun poimimamme seitsemän kiloa on syöty. Tavallisista mansikoista meni maku tämän reissun jälkeen. Harmi.
DSCF7064DSCF7065
Kuten maalipostauksessa kerroin, remontti on ollut iso osa tätä kesää. Enpä olisi uskonut, että tässä pienen pienessä remontissa voi kestää näin kauan. Makuuhuoneen säilytysjärjestelmä alkaa olla valmis, mutta eteinen on prosessissa. Eteisestä on tarkoitus tulla vihdoinkin toimiva ja käytännöllinen. Silti oksettaa ajatella, että noihin syvennyksiin pitää seuraavaksi ripustella syysvaatteita.
DSCF7139 DSCF7144
(Onko toi muhkura pohkeessani muuten suonikohju?!)DSCF7140
Eilen kävimme esikoisen kanssa pyöräretkellä Kallion Kulttuuripihalla. Otimme kuvia huomista työpaa varten. Pidän taas yrttiarkkitehtuurityöpajan, tällä kertaa Skidit Festarit -kaupunkifestivaalilla.
DSCF7114DSCF7121
Festareille tulijat, muistakaa ottaa mukaanne tyhjä maitopurkki työpajaa varten!


Eipä ole odotukset kovin korkealla elokuuta ajatellen. Plussaa olisi jos ei tarvitsisi untuvatakkeja vintiltä hakea.
 

3 Comments

 1. peppilotta
  1.8.2015

  Ihanan rentoja kesäkuvia! Vielä on kesää jäljellä elokuun verran. Me ollaan mökkeilty niin kuin ennenkin, kivaa ollut ainoastaan järvivesi viileää.

  Vastaa
  1. maria
   1.8.2015

   Totta, toivottavasti ehditään elokuussa tekemään jotain kesäistä.

   Vastaa
 2. […] viime vuonna poimimassa luomumansikoita ihanalla Villa Solgårdin tilalla Inkoossa. Sen jälkeen en olekaan ostanut mansikoita. […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top