Itsenäisyysharjoitus

Lähdin eilen juhlimaan.
yksin
Yksin!
Ei siinä ennen olisi ollut mitään ihmeellistä. Mutta viisi vuotta äitiyttä (bilehommat tyssäsivät jo kun olin raskaana) on kummasti kutistanut bilekaveripiiriä, sekä ruostuttanut yössä tarvittavia sosiaalisia taitoja.
Onneksi ensimmäisestä paikasta löytyi kaverin kaveri, jonka kanssa join yhdet. Sitten toiset kaverinkaverit ottivat minut syömään ravintola Tres Bonesista varaamaansa pöytään. Kiitos seurasta herrasmiehet!
Vasta vähän aikaa sitten avatun ravintolan ruoka oli hyvää. Pöydät olivat täynnä tyytyväisen näköisiä asiakkaita. Viereisestä pöydästä bongasin ”kanavakollegat” Marko Paanasen, Aleksi Sariolan sekä Jone Nikulan. Onneksi ovesta asteli sattumalta oikeitakin kavereita, joiden kanssa saatoin jatkaa matkaa toiseen baariin.
Oli itsetuntoa vahvistavaa kulkea hetki yksinään. Ulkona käymisestä on tullut minulle niin harvinaista ja erikoista, että yleensä olen lähtenyt liikkeelle vain Reinon tutussa seurassa, tai hänen keikalleen. Oli ihana ajelehtia hetki.
Mutta hyppäsin silti taksin kyytiin, kun Reino pyysi seurakseen Ääniwalliin.
Reino lauloi muutaman biisin. Tanssin ystäväni kanssa lavan edessä, kun känninen pikkujouluja viettävä puku-urpo, tuli kysymään että haluaisiko ”tytöt” että hän esittelisi meidät Reiskalle, eli Reino Nuurdiinille. Yritän huutaa bassojen läpi, että me kyllä tunnetaan jo. Humalainen tyyppi työnsi minut ja kaverini kuitenkin lavalle ja ”esitteli” Reinolle.
Kun jäin tekemään lähempää tuttavuutta tämän ihanan ”uuden tuttavuuden” kanssa, tyyppi tuli hädissään huutaman: ”Reinolla on nyt vähän kiire, tule pois häiritsemästä!”
Olen naureskellut tätä koko päivän. Kiitos pukumiehelle, jatkettiin iltaa neljään asti aamulla, mentiin naimiisiin ja saatiin kaksi lasta. Kaikki kävi niin nopeasti.
Tänään on sitten pikku hiljaa leivottu pipareita. Joulukalenterista kun tuli piparkakkumuotti!
kädet syö
piparit
Ja sitten:
Kilpailun voittajan julistaminen: 40€ arvoisen Lippupisteen lahjakortin voitti ekaluokkalaisen pikkuveljen värssy:
Tonttu konttu pikku monttu
Olen sähköpostitse yhteydessä, niin sovitaan, miten toimitan lahjakortin.
Kiitos osallistujille. Kaikki vastaukset olivat hyviä!
Hyvää itsenäisyyspäivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top