Kemikaalipihi meikki Alima Pure -mineraalimeikeillä

Alima Pure on nopeasti suurta suosiota saavuttanut mineraalimeikkisarja Yhdysvalloista. Tämän luonnonkosmetiikkasarjan tavoite on tarjota maksimaalinen teho mahdollisimman laadukkaasti ja kemikaalipihisti. Minimalistisuus näkyy sekä tuotteiden yksinkertaisen tyylikkäiden pakkausten lisäksi raaka-aineluetteloissa, joissa ei ole mitään turhaa. Alima Puren mineraalimeikit eivät sisällä allergisoivia säilöntäaineita, parabeeneja, silikonia, muoviyhdisteitä tai synteettisiä hajusteita.

Herkälle iholle ja ammattilaiskäyttöön

Luonnonmineraaleista koostuvat jauhemaiset meikkipohjat antavat kaikille ihotyypeille luonnollisen, heleän ja läpikuultavan lopputuloksen. Keveydestä huolimatta meikkien runsaspigmenttisyys tasoittaa ihon värin ja peittää tarvittaessa ihon epäpuhtaudet tehokkaasti. Koska Alima Pure -mineraalimeikit eivät sisällä mitään ylimääräisiä aineita, ne sopivat erityisen hyvin herkälle iholle, allergisille ja monikemikaaliyliherkkyydestä kärsiville. Luonnollisten mineraalien ansiosta mineraalimeikkipohja tarjoaa myös kevyen luonnollisen aurinkosuojan.

Vaikka tuotteet ovat hellävaraisia iholle, ei se tarkoita etteivätkö ne sopisi myös vaativaan käyttöön. Alima Pure -mineraalimeikit ovat olleet syksyn ajan tankotanssin moninkertaisen maailmanmestarin Oona Kivelän testissä. Alima Pure -mineraalimeikit ovat saaneet häneltä kiitosta helppokäyttöisyydestä, hengittävyydestä, runsaspigmenttisyydestä ja siitä, etteivät meikit ärsytä ihoa tai silmiä.

alima pure

Alima Pure on tunnettu ihanista ja erityisen hienostuneista ja runsaista meikkiväreistään. Täydellinen meikkipohja löytyy niin ikään niin monessa eri sävyssä, että jokaiselle löytyy varmasti oma ja oikea. Alima Purella on paljon myös kasvojen muotoiluun ja korostamiseen sopivia tuotteita, esimerkiksi aurinkopuutereita, varjostamiseen soveltuvia tuotteita ja hehkutuotteita.

Valitse tuotteet näin

  • Jos meikiltä vaaditaan erityistä kestävyyttä (juhlameikki, esiintymismeikki tai kilpailumeikki) voi meikkivoiteen alle laittaa omalle ihonvärille sopivan pohjustustuotteen (Balancing Primer Powder)
  • Meikkipohja tehdään puhtaalle ja kostutetulle iholle Satin Matte Foundation -mineraalimeikkipuuterilla. Puuteri levitetään iholle laadukkaalla siveltimellä. Hyvällä työvälineellä meikkaaminen tekee meikkaushetkestä nautinnon.
  • Ihon pikkuvirheet voi häivyttää samoilla tuotteilla, mutta levittämällä mineraalimeikkiä pienellä siveltimellä tiettyyn kohtaan.
  • Hehkua ja lämpöä lisätään poskipäille ja muille kohdille, jonne halutaan valoa hehkuvilla Radiant Finishing Powder -viimeistelypuutereilla.

Meikkauksen iloa!

Alima Pure mineraalimeikit nyt saatavilla Safkanet.fi verkkokaupasta

alima pure

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top