Kemikaalitutka uudistuu – uusi verkkokauppa on kuin suosituslista

Kemikaalitutka uudistuu entistä paremmaksi ja laadukkaamaksi kokonaisuudeksi. Uusi Safkanet.fi -sivusto yhdistää supersuositut Safkatutka, Kemikaalitutka ja Muoviton Syyskuu -blogit yhdeksi kokonaisuudeksi.

Safkanet.fi julkaisee samalla myös kotimaisen hyvinvointikaupan, josta saat edullisesti terveystuotteet, luontaistuotteet, superfoodit, ravintolisät, luonnonkosmetiikkaa sekä kemikaalipihejä pesu- ja puhdistusaineita.

”Ei riitä, että kertoo missä kaikessa on haitallisia kemikaaleja. Kun kirjoitan vaikkapa kosmetiikan säilöntäaineista, ihmiset kysyvät heti suosituksia hyvistä tuotteista. Nettikauppamme on kuin suosituslista. Kaikki kauppamme tuotteet ovat läpäisseet tiimimme tiukat kriteerit.” 
Maria Nordin, Safkanetin perustaja

avajaistarjous

Haluamme jakaa hyvinvoinnin ilosanomaa ja edistää suomalaisten terveyttä. Aktiivinen bloggaaminen, kaupan kehittäminen ja asiakkaiden palveleminen on meille sydämen asia. Kuulemme mielellämme palautetta ja valikoimaan liittyviä toiveita, joten ota rohkeasti yhteyttä. Meiltä saa toivoa uusia kemikaalipihejä tuotteita tai brändejä valikoimaan, uusia tuotekategorioita tai vaikka tuotekokoja. Ihan mitä vain, me kuuntelemme tarkkaan.

Olemme tehneet todella paljon töitä kokonaisuuden rakentamiseksi ja vihdoin olemme siinä pisteessä, että voimme jatkaa konseptin kehittämistä yhdessä teidän kanssanne.

”Markkinoilla on paljon todella laadukkaita pientuottajia ja hyviä toimijoita, jotka eivät saa ansaitsemaansa näkyvyyttä valtavirrassa. Haluamme tuoda tarjolle kaikista parhaat toimijat ja tuotteet. Valikoimastamme löydät vain laadukkaita ja luotettavia tuotteita.” 
Fredu Sirviö, Safkanetin perustaja

avajaistarjous

Toivotamme sinut tervetulleeksi tutustumaan uuteen sivustoon osoitteessa safkanet.fi,
Safkatutka, Kemikaalitutka, Muoviton Syyskuu ja Safkanet -tiimi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top