Lokakuun hakusanat top 10

Suosittu hakusana-postaussarja on ollut syksyn tauolla. Tykitys jatkuu. Edelleen blogiini on löydetty mitä kummallisimmilla sanoilla.
1. outo tyyppi kotitalouskriisi
Kyllä, poikamme räppäsi tämän parivuotiaana.

 
2. milloin seksiä synnytyksen jälkeen
Ystäväni kertoi ettei voinut harrastaa seksiä vuoteen synnytyksen jälkeen. Ja meinasi hakata minut, kun kerroin oman tarinani. Unohdin lukea asiaan perehdyttävät oppaat.
3. grillivastus symboli
En ymmärrä, miksi mieleeni jää usein ne pienet ja kaikista epäoleellisimmat asiat. Arkkitehtiopintojen ensimmäisenä vuotena, puurakenteisen saunan suunnittelujaksolla opin esimerkin voimin, ettei kiukaan symbolia tule koskaan piirtää näin:
grilli
Meidän uunissa grillivastuksen symboli on tuollainen muodikas viiri
4. miten kauan lapsen nukahtaminen kestää
Meillä on yksi, joka nukahtaa aina heti ja toinen, joka kukkuu monta tuntia yksinään hoilaten.
5. vaunu näkösuoja
En ollut sitä tyyppiä, joka kiinnittää harsoja lastenvaunujen kuomun eteen. Mielestäni vauvan pitää oppia nukahtamaan ilman riepua. Kovalla tuulella saatoin joskus virittää kaulahuivin kuomun eteen tuulensuojaksi.
6. angry birds ritsa
En missään nimessä suosittele. Lähetin ritsan asiakaspalveluun. En muuten koskaan saanut vastausta valitukseeni. Poika on onneksi unohtanut ritsan. En usko tapauksesta jääneen traumoja.
7. Maria Nordin espanja
Jep, olen puoliksi espanjalainen. Viimeisestä käynnistäni Espanjassa on liian kauan. Muutama viikko sitten espanjalaisyhteisö vietti Espanjan kansallispäivää Ritarihuoneella. Kun lähdimme pois, kolmevuotias tyttäremme sanoi ”Minulla oli oikein kivat syntymäpäivät!”. Hänellä on asenne.
8. lapsivesien meno ennakoiminen
En usko, että lapsiveden menoa voisi ennakoida. Itselläni kävi kummankin kanssa niin, että vauva potkaisi raivolla, vatsasta kuului kova naksahdus. Ja sitten tarvittiin pyyhkeitä.
9. maito ja iho-ongelmat
Oman kokemukseni pohjalta maitotuotteiden syöminen vaikuttaa ihon hyvinvointiin. Maidotonta ruokavaliota kannattaa ainakin kokeilla, jos ei mikään muu auta.
10. mies ei halua lasta vaihtoon
Jos mies laittaisi meidän lapsen vaihtoon, vaihtaisin miestä!
Toivottavasti kyse kuitenkin vaihto-oppilaaksi lähdöstä. Kammottava ajatus sekin. Onneksi on vielä aikaa kasvaa äitinä, ennen kuin tämä teema on ajankohtainen.
Marraskuuta!
 

2 Comments

 1. Krista
  6.11.2014

  IHANA OUTO TYYPPI! <3

  Vastaa
  1. maria
   9.11.2014

   HIhiii, niin on ihana! Vieläkin ihastuttaa, vaikka olen kuullut tämän 1000 kertaa.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top