Strath on monipuolinen ja helposti imeytyvä ravintolisä

Kaupallinen yhteistyö Strath

Strath on ravintolisä, jota olen käyttänyt kausittain koko elämäni ajan. Ensimmäiset muistoni Strathista ovat lapsuudesta. Aamulla odotin innolla että sain lusikallisen Strathia ennen aamupalaa. Äitini oli tuolloin lukenut tutkimuksista, joiden mukaan Strath-ravintolisä on yhteydessä lasten parantuneeseen keskittymiskykyyn.

raskaus vitamiini

Strath-eliksiiri on valmistettu yrteistä ja hiivan avulla

Strath, jonka pääraaka-aine ovat alppien yrtit, valmistetaan ainutlaatuisella tavalla. Eliksiirin valmistuminen kestää kaksi kuukautta. Sinä aikana alppien ravinteikkaita yrttejä syötetään ”hyville” hedelmistä peräisin oleville hiivoille (ei siis pelkoa candida albicans -hiivasta). Kun hiivat ovat mässäilleet itsensä täyteen yrttien ravinteita, fermentoidaan hiivat, jolloin hiivojen solukalvot räjähtävät ja ravinteet vapautuvat hiivojen solujen sisältä.

strath monipuolinen vitamiini joka imeytyy hyvin

Strathin kehittäjän mielestä se, että hiivat ovat käsitelleet yrttien ravinteet, on juurikin Strathin salaisuus ja syy, miksi ravinteet ovat Strathissa niin hyvin imeytyvässä muodossa myös ihmiselle. Lopputuotteessa eli Strath-eliksiirissä ei siis enää ole hiivaa lainkaan. Itse uskon myös teoriaan, jonka mukaan sillä, missä muodossa aine on, on vaikutusta siihen, miten elimistö kykenee sitä hyödyntämään. Ihminen on valtava kokonaisuus, joka tarvitsee monenlaisia aineita.

Hyödyt raskauden aikana

Loppusyksystä tulin raskaaksi. Raskaus saattaa usein aiheuttaa ihmeellisiä mielitekoja ja tässä raskaudessa minulle tuli kuin salamana taivaalta valtava himo Strathiin. Menin samantien ostamaan isoimman pullon. Mielestäni Strath on siis kaiken lisäksi herkullista! Joudun melkeinpä pidättelemään itseäni etten söisi sitä aivan turhan paljon. Olen syönyt Strathia säännöllisesti koko raskauden ajan ja täytyy kyllä sanoa, että olen huomattavasti energisempi kuin edellisissä raskauksissa. Myös hemoglobiini on laskenut huomattavasti vähemmän. Uskon, että Starth voi olla yksi mahdollinen osatekijä tässä hyvässä olossa. Strathin teettämässsä tutkimuksessa olikin todettu, että Strathia säännöllisesti nauttineilla raskaanaolevilla oli hemoglobiinin pysynyt raskauden ajan normaalin rajoissa.

View this post on Instagram

Tää kolmas raskaus on ollut erilainen. Yksi iso ero edellisiin on, että olo on ollut koko raskauden ajan tosi energinen, vaikka ikää on lähemmäs 10 vuotta enemmän kuin viimeksi. Muutaman jutun olen tehnyt myös toisin: Olen tehnyt säännöllisesti hengitysharjoituksia ja ottanut säännöllisesti Strath-ravintolisää. Itseasiassa siihen tuli himo samantien kun tulin raskaaksi! Niinpä vein sitä myös mukaan myös tammikuiselle Thaimaan-matkalle, tosin tabletteina, kun nestemäistä en voinut kuljettaa käsimatkatavaroissa. Kiinnostavaa on että viimeisellä neuvolakäynnillä sain hemoglobiinin tsekattua ihan mielenkiinnosta (Sekin on muuttunut, ennen hemoglobiini mitattiin aina neuvolassa rakkauden puolivälin jälkeen. Nyt mittaus tehdään vain tarpeen mukaan.) Mutta hb ei siis ollut laskenut kuin ihan vähän! Edellisissä raskauksissa on aina tippunut tosi matalaksi! Oon varma että hapensaannin parantamisella ja Strathilla on osuutta asuaan. Suosittelen! #kaupallinenyhteistyö #yhteistyö #hemoglobiini #rauta #raudanpuute #anemia #raskaus #aamiainen #breakfast #thailand #strath

A post shared by Maria Nordin (@marianordin.freetoheal) on

Lapille, vanhuksille, urheilijoille ja toipilaille

Strath on mielenkiintoinen tuote, sillä se sopii todella monille. On lähes mahdotonta ja hyvin kallista tutkimuksin selvittää, mitä ainetta kukakin milloinkin tarvitsee. Strath sisältää paljon kaikkea, joten keho saa hyvin todennäköisesti tarvitsemansa aineet oikeassa muodossa. Strathista on kehitetty jopa oma versio lemmikeille. Vegaanien sekä keliaakikkojen kannattaa valita tablettimuotoinen Strat, sillä nestemäinen sisältää hunajaa ja mallasta. Itse otin Thaimaan matkalle myös mukaan Strathin tablettimuodossa, sillä nestemäistä ei olisi saanut kuljettaa käsimatkatavaroissa, emmekä laittaneet mitään matkatavaroita ruumaan.

hyvin imeytyveä lisäravinne

Tutkimuksia: Linkit Strathista tehtyihin tutkimuksiin löytyy tästä linkistä. Video, jossa näytetään Strathin valmistusmenetelmä on nähtävillä tästä. Suosikkiani, Strath Elixiriä voit ostaa tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top