2. päivän hämäräpuuhia

Soitin kymmeneltä neuvolaan. ”Hei, olen tänään sijaisena… Voit soittaa toiselle hoitajalle, numeroon 09123456”, kuului luurista. Meidän neuvolatädillä oli vastaaja päällä. Soitin toiselle tädille. Myös hänen numeronsa päässä oli automaatti. Ja kehoitus soittaa kolmanteen numeroon.
Numeroon, joka myös johti ensimmäisen tädin vastaajaan.
Tyypillistä. Onneksi meillä ei ollut kyse mistään vakavasta. Neuvoloilla itsellään taitaa sen sijaan mennä huonommin. Viime kesänä neuvola oli säästösyistä kiinni. Ymmärrän, että ihmiset tarvitsevat lomaa. Mutta eivät vauvat ja vauvamahat lopeta kasvua 25.6.-2.7. välisellä ajalla.
Pakkasin lapset. Niistä rupikonnan näköisen verhosin päästä varpaisiin. Tuntui rikolliselta. Aioinko juuri salakuljettaa biologista asetta rattaissa? Tuntui että ohikulkijat katsoivat minua pahasti.
Kävelin pitkän kierroksen kävelylenkin kaupungin laitoja pitkin.

Rikollinen
Huolestunut agentti

Meri näytti tietävän salaisuuteni

Juuri kun olimme palaamassa sisälle, neuvolasta soitettiin. Saimme luvan mennä kävelylle. Puistot ovat silti kiellettyjen listalla. Matkalla on siis edelleen hyvä.
Niin, vauvan huominen neuvola-aika piti perua ettemme tartuttaisi muita. Seuraava vapaa aika on kuukauden päästä. Voidaan sitten toivottaa toisillemme hyvät lomat.
 

1 Comment

  1. Iholla-fani
    31.5.2012

    Todella ihanaa Maria kun jaksat kirjoitella niin usein blogiisi :)<3 fidel on todella ihana lapsi! sellainen hassun höpsö<3

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top