Tee se itse -vauva julkkarit

teeseitsevauva_byjanitaautio_1a7c4909teeseitsevauva_byjanitaautio_1a7c4935-3

Ah, olipas hauskaa nähdä pitkästä aikaa ex-bloginaapuria Karoliinaa. Tutustuin Karkkiin silloin kun aloitin bloggaamisen Kaksplussassa. Karoliinan Kolmistaan ja minun Kotitalouskriisi olivat pitkään sivuston ainoat blogit.

Karoliina on aivan käsittämättömän tuottelias kirjoittaja. Opettajan työnsä lisäksi hän kirjoittaa postauksen per päivä ja nyt on syntynyt vieläpä esikoisromaani! Olin kirjanjulkkareissa, jotka järjestettiin Ivana Helsinki -myymälässä Uudenmaankadulla.

Täytyy myöntää, että en vielä ole ehtinyt kiireiltäni kirjaa avaamaan. Takakannen (ja otsikon) perusteella teoksessa on tarttumapintaa erityisesti esikoista odottaville. Se oli kyllä ihanaa aikaa! Luulen, että lukisin kirjan kyyneleet silmissä, sillä se varmaankin laittaisi  minut muistelemaan omaa esikoisodotusta.

teeseitsevauva_byjanitaautio_1a7c4894-3 teeseitsevauva_byjanitaautio_1a7c5031 teeseitsevauva_byjanitaautio_1a7c5060

Sain kirjan mukaani Mellin sinisessä sulkakassissa. Siinä ovat tämän työviikon ajan kulkeneet luottotyövälineeni: hengityssuojain ja pintakosteusmittari.

3 Comments

 1. Ulla
  7.10.2016

  Vuoden alussa tuli muutoksia koskien asbestihommia…meillä naapurissa oli kph:n vesivahinkoja ja siellä löytyi asbestia kaakelyen alta.oliko liimassa tms.Ei ennen tutkittu noin tarkkaan…nyt perhe joutui evakkoon pitkäksi aikaa..

  Vastaa
 2. Elina
  18.10.2016

  Sinituotteen kuivain ja mikrokuituliina hyvä yhdistelmä

  Vastaa
 3. Elina
  18.10.2016

  Vesi,mikrokuituliina ja kuivain hyvä yhdistelmä siivoukseen

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top