Vaipaton vauva -minikurssilla opit vessahätäviestintää

Vaipaton vauva -verkkokurssini on pyörinyt netissä jo lähes vuoden. Kurssi on ollut tosi suosittu ja palaute on ollut sydäntä lämmittävää. Sadat vanhemmat ovat kurssini jälkeen aloittaneet vessahätäviestinnän harjoittamisen vauvansa kanssa. Olen saanut viestilaatikkooni ihania kuvia iloisista vauvoista vessahommissa.

Oman verkkokurssin pyörittämisen lisäksi olen itsekin innokas verkko-oppija, mutta on tietenkin ihana jos voi oppia jotain kasvotusten.

Järjestän ensimmäisen Vaipaton vauva -minikurssin Uunisaaressa 29.3. klo 9.30 – 12.30.

Niinpä olen päättänyt järjestää ensimmäisen Vaipaton vauva -minikurssin, jonka aikana käyn läpi tiivistettynä Vaipaton vauva -verkkokurssin aiheet. Minikurssilta saat kaikki käytännön taidot vessahätäviestinnän harjoittamiseen.

Vauvojen vessahätäviestintä on luontaisiin vaistoihin perustuva menetelmä, jonka avulla vauvaa käytetään ensisijaisesti vessassa. Vaippoja voidaan käyttää, mutta ne ovat vain varmuuden vuoksi. Vauva viedään siis vessaan aina kun se on mahdollista. Tämä säästää huomattavasti luontoa ja rahaa. Lisäksi vessahätäviestintä vähentää vauva-ajan stressiä kun kommunikointi vauvan kanssa helpottuu ja vauvan erilaiset viestit tulevat tutuiksi.

vessahätäviestintä, Maria Nordin, vauva, vaipattomuus

Haasteena vähentää miljoona vaippaa

Tänään vietetään ilmastolakkoa monissa kouluissa ja työpaikoissa. Vauvojen vanhempina voimme kuitenkin puheiden lisäksi tehdä tekoja. Vaippojen kulutuksen vähentäminen, oli ne kertakäyttövaippoja tai kestovaippoja, on todella merkittävä teko. Ilmastovaikutuksiltaan vaippojen vähentäminen on iso juttu, mutta itse asiassa se on arjessa paljon helpompaa kuin monet ajattelevat. Vaipaton vauva -kurssin neuvoilla onnistut varmasti!

Voin vain arvailla miten paljon vaippoja on jo säästynyt Vaipaton vauva  ansiosta. Jos joka toinen verkkokurssille osallistunut on vähentänyt vaippojen kulutusta noin vaipan verran joka toinen päivä, vaippoja on säästetty jo reilusti yli 100 000 kappaletta.

Tänä vuonna tavoitteeni on kurssilaisten kanssa vähentää MILJOONA VAIPPAA! Se on aika iso jätevuori, mutta olen varma että projekti onnistuu.

Vauvojen vesshätäviestintä on muuten todella voimaannuttava kokemus. On upeaa huomata, että itsessä ja vauvassa on ikiaikainen tieto, viisaus ja vaistot, jotka toimivat kun niille vain antaa tilaisuuden. Teollistunut nyky-yhteiskunta haluaa tehdä meistä avuttomia ja riippuvaisia erilaisista tavikkeista joita pitäisi rahalla ostaa, mutta olemme vapaita!

Tule oppimaan uutta 29.3.!

Uunisaari on Helsingin edustalla oleva saari, jonne pääsee vielä maaliskuun ajan siltaa pitkin. Kutsunkin teidät tervetulleiksi 29.3. oppimaan vauvojen vessahätäviestintää.

Ihanan aamupalan jälkeen kerron kaikki tärkeimmät oppini onnistuneeseen vessahätäviestintään. Aamun aikana kuulemme myös vauvojen unikonsultin näkökulmia hyvään uneen. Aamun lopuksi vietämme ihanan hyvinvointihetken Hamin äitiysjoogan parissa. Vessahätäviestinnässä käytetään paljon intuitiota, ja intuitio toimii parhaiten silloin kun olemme yhteydessä kehoomme ja mieli on rento.

Ilmoittautua voi keskiviikkoon 27.3. asti tästä linkistä. Paikkoja ei ole loputtomasti, joten kannattaa ilmoittautua heti. Jos jostain syystä ei pääsisi paikalle, hyvitän kurssipäivän Vaipaton vauva -verkkokurssiin.

Ihan mahtavaa nähdä vihdoin kasvotusten teidän lukijoiden kanssa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top