”Sain apua siitepölyn aiheuttamiin oireisiin verkkokurssilta!” – Tähän menetelmän teho perustuu

Kevät ja kesä voi olla tuskallista aikaa siitepölyn aiheuttamista oireista kärsiville. Suomalaisista jopa 20% kärsii jonkinasteisesta siitepölyallergiasta. Siitepölyallergia on kiusallinen vaiva, joka myös heikentää elämänlaatua – onhan kesä ja kevät aikaa, jolloin olisi mielelle ja fyysisellekin terveydelle hyödyllistä viettää aikaa ulkoillen, urheillen ja luonnosta nauttien. Siitepöly voi kuitenkin tehdä keväästä ja kesästä maanpäällisen helvetin.

Toki lääkkeillä voidaan hoitaa siitepölyn aiheuttamia oireita, mutta osa siitepölylle herkistyneistä ei saa apua lääkeistäkään. Lääkkeet voivat myös aiheuttaa ikäviä sivuvaikutuksia, lääkkeidenkäytön seurauksena myös toleranssi lääkkeille voi kasvaa, jolloin annostuksia täytyy nostaa jotta lääkkeet tehoaisivat.

Siitepölyn aiheuttamat oireet rasittavat kehoa ja mieltä

Siitepölyn aiheuttama rankka fyysinen oireilu kuormittaa myös henkistä jaksamista. Elämä voi helposti ajatua ahdistaviin ajatuksiin ja epätoivoon. Siitepölylle rankasti oireileva voi tuntea huonommuutta ja kysyä, miksi minä? Miksi tämän pitää taas tapahtua?

Oireileva voi löytää itsensä taas kerran selaamassa kauhulla siitepölytiedotteita ja etsimässä uutta lääkettä tai ruokavaliota allergiaoireiden lievittämiseksi.

Tiedetään, että mielen ajautumienen katastrofiajatuksiin lisää oireilua. Tästä syntyy helposti itseään ruokkiva negatiivinen kehä, kun mieli vahvistaa oireilua ja oireilu vahvistaa negatiivisia ajatuksia.

Peli poikki – mahdollisuus uuteen elämään

Kaikkihan tietävät, että allergia voi puhjeta jossain vaiheessa elämää. Usein allergia tai oireet puhkeavat stressaavan elämänvaiheen aikana (tämä voi olla myös tiedostamatonta).

Eroon oireista -verkkokurssilla opetan sinulle menetelmän, joka perustuu aivojen neuroverkkojen muokkaamiseen. Lisäksi menetelmäni purkaa tietoista ja tiedostamatonta stressiä sekä solustressiä. Solutason stressi on tallentunut solumuistiin. Verkkokurssi paneutuu myös oman luonnollisen mikrobiston muokkaamiseen niin, että se tukee parantumista ja hyvinvointia. Mikrobiomin yhteydestä allergioihin ja immuniteettiin on valtavasti tutkimustietoa, mutta kurssilla paneudumme erityisesti siihen mitä voimme tehdä muokataksemme kehomme olosuhteita terveyttä tukeville mikrobeille mieluisiksi.

Se miten koemme ympäristön vaikuttaa siihen miten geenimme ilmenevät. Erilaiset elämäntapahtumat voivat saada aikaan biokemiallisia reaktioita, jotka käynnistävät tai sammuttavat geenejä. Tällöin geenin herkkyys kehon lähettämille viesteille vahvistuu tai heikentyy. Vaikkei geenin perusrakennetta välttämättä voida muuttaa, ulkoiset tapahtumat voivat muuttaa geenin käyttäytymistä – ja tähän me nimenomaan pyrimme vaikuttamaan Eroon oireista -verkkokurssin harjoituksilla!

Se mikä on joskus elämän vaiheella (tai jopa ennen syntymää) ilmaantunut, voi myös joskus lähteä pois.

Uusin tiede tukee verkkokurssin periaatteita

Toivottavasti et ole saanut tästä kuvaa, että siitepölyn aiheuttamat oireet olisivat psykologisia. Näin ei ole. Oireet ovat täysin fyysisiä! Lukuisissa tutkimuksissa on kuitenkin todettu stressihormonien ja allergia- sekä astma- ja iho-oireiden yhteys.

Uusimmissa tutkimuksissa myös todetaan, että tulevaisuudesssa allergioiden, myös siitepölyn aiheuttamien hoito tulee sisältämään erilaisia tietoisia stressinhallintamenetelmiä. Lukuisissa tutkimuksissa on jo todettu erilaisten menetelmien tehoavan hyvin. Lähde.

Eroon oireista -kurssi hoidon tueksi – myös lapsille ja nuorille

Eroon oireista -verkkokurssi ja harjoitusmenetelmä ei sulje pois mitään lääketieteellistä hoitoa. Menetelmää voi myös erinomaisesti harjoittaa yhtä aikaa siedätyshoidon kanssa.

Kurssille ovat myös tervetulleita nuoret, lapset ja vauvat oman vanhemman kanssa. Tälloin kurssimateriaalin katsoo vanhempi. Kurssilla on erikseen ohjeet menetelmän soveltamiseen lapsen kanssa ikätasoisesti.

Voit aloittaa kurssin heti ilmoittauduttuasi. Kurssi on nyt erikoishintaan 79€ (norm. 149€). Kurssi kestää kahdeksan päivää ja materiaali on nähtävillä kaksi vuotta.

Tule mukaan, nautitaan tästä kesästä täysillä!

Kurssilaisen kokemus Marian Eroon oireista -menetelmästä

”Olen 27-vuotias mies ja kärsinyt lapsuudesta asti todella rankasta siitepölyallergiasta. Olen kokeillut elämäni aikana lukusia lääkkeitä ja olen myös kokeillut vaihtoehtoisia hoitomenetelmiä, kuten ruokavaliota ja akupunktiota.

Maria ehdotti minulle menetelmää jo vuosi sitten, mutta en silloin ollut valmis. Tänä keväänä oireet alkoivat rankasti, päätin että nyt saa riittää. Olin valmis kokeilemaan Marian ehdottamaa aivotreeniä. Maria antoi minulle selkeät ohjeet, joita noudatin. Minulla ei ollut mitään menetettävää, joten tein täysin Marian ohjeiden mukaan, vaikka neuvot tuntuivat hassuilta ja vähän oudoilta.

Parin viikon harjoittelun jälkeen en voi vieläkään ymmärtää täysin, mitä on tapahtunut. Siitepölykartat näkyvät tulipunaisina ja minulla on parempi olo kuin koskaan. En ole koskenut silmätippoihin pariin viikkoon, kurkun kutina on poissa, eikä allergia ole tuntunut keuhkoissa. Ilmankostutinkin on pois päältä! Suositelen todella!”

ILMOITTAUDU MUKAAN
www.EROONOIREISTA.fi

Menetelmän teho perustuu

 • aivojen neuroverkkojen muokkaamiseen
 • mikrobiomin muokkaamiseen
 • tiedostamattoman stressin purkamiseen

Lue myös oma kokemukseni DNRS-menetelmällä parantumisesta.

Kasvikuvat Oona Louhivaara
Henkilökuvat Pixabay

15 Comments

 1. Kipuileva
  4.5.2019

  Hei, kysymykseni on vähän ohi aiheen eikä liity postaukseen, mutta ajattelin kysyä että onko sinulla kokemusta/tietoa endometrioosin hoidosta/helpotuksesta ilman leikkausta ja hormonihoitoa?

  Vastaa
  1. marianordinoma
   4.5.2019

   Kiitos kysymyksestä! Olen perehtynyt tähän, sillä kesällä teen aihepiiriin liittyvän verkkokurssin. Tutkimuksissa on todettu tietoisten menetelmien (mindfulness, meditaatio, ym) olevan hyödyllisiä endometrioosin hoidon tukena. Suosittelen tutustumaan näihin!

   Vastaa
   1. Pm
    4.5.2019

    Entäs onko migreenin apua tästä menetelmästä?

   2. marianordinoma
    4.5.2019

    Tutkimusten mukaan tietoisilla menetelmillä voi helpottaa migreenin oireita. Kurssilla esitettyä menetelmää voi halutessaan helposti muokata myös niin että kohdistaa harjoitukset migreeniin.

   3. Kipuileva
    5.5.2019

    Ok, kiitos. Koen olevani ”huono meditoija” enkä oikein osaa pysähtyä ja olla itselleni läsnä. Mutta se voi johtua siitä että en ole ikinä tosissani yrittänyt eli eihän sitä tiedä. Toisaalta tiedostan olevani luonteeltani enemmänkin sellainen, joka tekee ja toimii, tarvitsen ikään kuin jotain konkreettista ja fyysistä tekemistä kun kohtaan pulmia. Epäilen kärsiväni estrogeenidominanssista (en ole tosin verikokeissa ikinä käynyt) ja tuo endometrioosiepäily tulee siitä että kärsin ihan järkyttävistä kuukautiskivuista. Gynekologin mukaan endoa ei ole, mutta mistä tuo kipu sitten tulee..? Jos en ota särkylääkettä ajoissa/jos yritän kärvistellä ilman, ”parhaimmillani” oksennan ja pyörtyilen ja se kipu on oikeasti niin pahaa että toivon vain kuolevani. B-vitamiinin syönti on helpottanut ehkä vähän, olen kokeillut myös maidon, lihan ja viljojen karsimista mutta näillä ei tunnu olevan vaikutusta. Seuraavaksi lähtee kahvi…

   4. marianordinoma
    6.5.2019

    Suosittelen lämpimästi tätä, voit helposti muokata sitä haasteeseesi sopivaksi. Ja harjoituksen aikana tosiaan ”saat tehdä jotain”, ja toisaalta uskon että tämän avulla voit avata portin myös meditaatioon. Mutta tiedän ihmisiä jotka ovat harjoittaneet vuosikausia joogaa ja meditaatiota, mutta saivat avun vasta näistä menetelmistä. Itse en osannut meditoida ennen, mutta DNRS-menetelmän myötä se muuttui.

 2. Lyyti
  4.5.2019

  Toivottavasti ”puoskarilaki” etenee ja saadaan selkiytettyä, milloin näitä voi ja saa käyttää. Toivon, että allergiset lapset eivät jää ilman hoitoa, koska ”ajateltaisiin aivojen uudelleen kouluttautuvan” hoitajan tekemien harjoitusten myötä.

  Paljon tälläkin alalla näkee vastuuttomuutta, mutta nämä menetelmät ovat kärkipäässä -silloin kun puhutaan oikeista/vakavista allergioista ja sairauksista. Ymmärrän aivojen, ajatusten ja luonnonmukaisten keinojen vaikuttavuuden tiettyyn rajaan asti. Tässä menetelmässä käytetään kuitenkin markkinoinnissa ”tutkimuksia”, joilla ei ole tiedepohjaa… suomeksi sanottuna huuhaata. Kokemus, mistä olet saanut apua, on kokemus. Se ei tarkoita, että tämä toimii isoilla massoilla tai ongelmitta.

  Vastaa
  1. marianordinoma
   4.5.2019

   Kiitos viestistä. Ikävä jos sait käsityksen, että tämä sulkee pois lääkkeellisen hoidon, se ei pidä paikkaansa. Menetelmä ei sulje pois mitään lääketieteellistä hoitoa, vaan on tarkoitettu toteutettavaksi minkä vaan hoidon rinnalla.

   Äidin stressihormonitasojen ja lapsen (ihan todellisten) allergioiden, astman sekä ihosairauksien yhteydestä on lukuisia tutkimuksia. Myös tutkimuksia joissa on todettu tietoisten menetelmien helpottavan oireita on kymmeniä. Suosittelen tutustumaan aiheeseen avoimin mielin, jos se kiinnostaa.

   Mukavaa viikonloppua!

   Vastaa
   1. Lyyti
    4.5.2019

    Jos on olemassa lukuisia tutkimuksia, tulee tutkimukset linkittää aina, jos niihin viittaa. Muutoin ne jäävät ilmaan ..viittaus siihen, että tutkimuksia on paljon, ei kerro mitään niiden laadusta.

    Tutkimusasetelmissa on paljon parantamisen varaa, ennenkuin voidaan suoraan vetää johtopäätös: ” äidin stressi aiheuttaa lapsen allergian”. Toivoisin, että sinulla olisi jonkinlainen lähdekritiikki ja toivottavasti pyrit näillä muuhunkin kuin verkkokurssien myyntiin. Sairauksilla on helppo rahastaa silloin, kun palvelua ei tarjoa Valviran / Avin valvonnan alainen taho. Kukaan ei voi pyytää rahoja takaisin eikä tehdä valitusta, koska tämä taho ei ole lääketieteen alaista toimintaa.

    Avoin mieli ei korvaa tervettä lähdekritiikkiä!

   2. marianordinoma
    5.5.2019

    Tutkimus, jonka linkkasin blogipostaukseen, tarkastelee useampia tutkimuksia. Kannattaa tutustua siihen! Tämä (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3264048/). Kyse ei ole siitä että äidin stressi täysin aiheuttaisi lapsen terveyshaasteet, asia on monimutkaisempi. Vanhemman hyvinvointia tukemalla voidaan kuitenkin vaikuttaa myös lapsen hyvinvointiin.

 3. Sandra
  5.5.2019

  Moikka! Tosi mielenkiintoista! Voisiko tämän kurssin materiaalia soveltaa myös haavaisen paksusuolentulehdukseen? Ja onko sinulla tietoa onko joku tätä sairautta sairastava saanut esim DNRS:tä apua? Kiitos! T: Sandra

  Vastaa
 4. Hanna
  6.5.2019

  Hei, miten paljon kurssin suorittaminen vaatii päivittäin aikaa? Olen pääosin yksin kahden pienen lapsen kanssa kotona, joten aika on kortilla, enkä tiedän saanko keskityttyä mihinkään..

  Vastaa
  1. marianordinoma
   6.5.2019

   Menetelmä vie noin 40 min aikaa päivässä.

   Vastaa
 5. Tanja
  16.5.2019

  Hei! Olen tutustunut DNRS-videoihin, mutta treeni jäi itselläni tekemättä, kun olisi vaatinut niin paljon panostusta ja sitoutumista suhteessa omiin vähäisiin oireisiini. Nyt mietin, että olisiko tämä sinun kurssisi helpompi toteuttaa? Lähinnä mietin tätä 11-vuotiaan astmasta ja allergioista kärsivän lapseni avuksi. Hänen on hiukan vaikea saada omaksuttua uusia rutiineja elämäänsä ja siksi mietin, saisinko hänet sitoutumaan tällaiseen harjoitusohjelmaan, joka veisi siivun vapaa-ajasta.

  Vastaa
  1. marianordinoma
   21.5.2019

   Suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Tämä on tosiaan helpompi ja kevyempi aloittaa. Lisäsksi annan ohjeet, miten sovelletaan lasten kanssa.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top