Vitsa mulle, arpa sulle

12325006_10154088226148442_189601398_n-2
Kuva otettu Olympus PEN-F-kameralla, jonka Reino sai.

Eiiii, onpa niin kurjaa. Taas vierähtänyt aivan liian pitkä aika viimeisestä postauksesta. Bloggaamisesta on tullut kyllä elämäntapa, kun huomaan, että koko ajan arjessani mietin aiheita, joista haluaisin kirjoittaa.
Pesukonetta ladatessa ja pyykkejä ripustaessa olen jo ainakin 100 kertaa päässäni puhunut läpi sen, mitä haluaisin teillekin kertoa pyykkirutiineistani. Tiedän, että moni siellä haluaisi jo tietää, mitä pesuainetta käytän.
Kemikaalipihissä keittiössäni on 101 vinkkiä, jotka olen listannut ihanaa hiiliteräspannua huuhdellessani. Sen vinkin annan jo nyt, teflon-pannua tai mitään muitakaan ”tarttumaton”-pintaisia keittiövälineitä en suosi.
Päätin uutena vuotena, etten osta vaatteita vuoteen. Neljäsosa vuodesta on jo takana, enkä ole siitäkään ehtinyt tilittämään. Tähän mennessä on mennyt helposti, mutta tänään näin Instassa RH-mekon, joka minun on PAKKO saada. Himoa lisää se, että talvivaatteet alkavat ahdistamaan. Tuo kuvan punatiilenvärinen takki suorastaan oksettaa. Yhtenä aamuna uskalsin jo laittaa vähän ohuemman, pinkin, 7-vuotta vanhan kevättakkini. Mutta ei sillä oikein vielä tarkene.
Ja lasten kasvatuksesta on kertynyt ainakin tuhat huomiota, jotka haluaisin heti naputella tänne näkyväksi. Paljon mokia, mutta myös todella suuria oivalluksia. Poikamme sai kutsun ekalle luokalle, se ei olekaan ihan läpihuutojuttu. Siitäkin minun on pitänyt kirjoittaa jäsennellyt ajatukseni.
Mutta.
En nyt ole ehtinyt.
Meillä on ollut ehkä hektisin elämänvaihe ikinä. Reinolla on ollut ennätysmäärä keikkoja ja minulla myös. Kävin eilen lauantaina kahdessa asunnossa ja tänään yhdessä. Ja uusiakin työjuttuja on suunnitteilla.


Mutta kaiken tämän keskellä yritän pitää huolen siitä, että minulla on myös aikaa lapsille. Tänään se tarkoitti virpomista. Vitsojen koristelusta ei tullut mitään. Kissa söi kaikki koristelemamme vitsat!
Virvottaviksi jäivät vain kaikista karuimmat naturellit pajut.
DSCF1094 DSCF1110 DSCF1115
Yritän nyt saada taas blogin raiteilleen ja rullaamaan.
Juhlamokka-haasteen voittajille lähetän kohta viestit.

3 Comments

 1. Veera
  20.3.2016

  Voi, kun saisin postia 🙂

  Vastaa
 2. Ulla
  20.3.2016

  Arvaa kun meillä on 4kissaa….oli hiukka vaikeaa koristella pajunkissoja…niissä höyhenissä on vaan niin hyvä tuoksu…mutta olipa kissoillakin aktiviteettia.?

  Vastaa
  1. Maria
   21.3.2016

   Voin arvata… 😀 Tänään vieläkin keräilin pieniä pajunkissapalleroita ympäri asuntoa…

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top