Joululahjaostoksilla omassa verkkokaupassa ja viimehetken vinkit

paper-933661_1920

Heh! On tämä kauppiaan elämä aivan mahtavaa. Menen aivan kohta hakemaan Postista ensimmäisen tilaukseni omasta verkkokaupasta. Käydäänpä nopeasti läpi, mitä kaikkea ostin.

Lahja minulle ja lapsille

Itselleni hankin Alima Pure -mineraalimeikkejä sekä ihanat siveltimet. Meikkaan tosi harvoin, mutta juhliin kyllä haluan vähän laittautua. Mineraalimeikit valitsen siksi, että ne eivät sisällä säilöntäaineita tai muita haitallisia lisäaineita.

Vaikka meikkaan harvoin, höyhenenpehmeät siveltimet tulevat silti päivittäiseen käyttöön. Yksi lempileikeistämme lasten kanssa on kauneushoitola. Sitä leikimme tosi usein ennen nukkumaanmenoa. Yksi on asiakas ja kaksi hoitaa, hieroo, harjaa ja sivelee nojatuolissa lepäävää. Tämä on yksi parhaista jutuista mitä lasten kanssa voi tehdä. Samalla voi rentoutua, olla läsnä ja helliä toista.

Lisäksi ostin itselleni Flow kosmetiikan palasaippuan, jonka otan matkalle mukaan. Palasaippua on niin kätevä juuri matkalle, kun ei tarvitse viedä mukana erillisiä nesteitä. Tällä saippualla pesen myös hiukset, kädet, vartalon ja tarvittaessa vaikka pikkupyykin.

Matkalle ostin myös mukaan pikkupurkin MeineBase-mineraalisuolaa. Sitä käytän deodoranttina.

Lahja puolisolle

Toivottavasti hän ei lue tätä, mutta eiköhän ole selvää, että hänellekin hankin jotain kemikaalipihiä. Miehelle sopiva lahja on parranajosaippua ja palashampoo.

 

Bestikselleni ja joulupukille

Meillä on ihanan rehellinen suhde parhaan ystäväni Oonan kanssa. Emme ole riidelleet montakaan kertaa, vaikka tunnemme jo lähes kahdenkymmen vuoden ajan. Joten lahjoista ei tarvitse ottaa stressiä. Koen olevani aika huono ostamaan lahjoja, mutta kun kerroin tämän hänelle, Oona sanoi joululahjatoiveensa ääneen: Hän toivoo lahjaksi setin Safka Superfoods -superruokia. Ja sehän hoituu!

Houkuttelin myös joulupukin aatoksi meille samalla superfood-setillä. Hyvä juttu, eipähän lopu pukilta puhti!

PS. Tänään tilatut paketit ehtivät vielä jouluksi kotiin

2 Comments

 1. Ulla
  21.12.2016

  Tilasin kirjan Hanna G:n blogista 12.12.ei ole Riksuun asti ehtinyt vielä 20.12.mennessä….mikä ihme on,kun ei posti tule perille?!

  Vastaa
  1. Maria
   21.12.2016

   Erikoista. Kysele. Minä tilasin eilen meidän http://www.safkanet.fi nettikaupasta ja tänään jo perillä!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top