Nouda tilauksesi ja nauti ilmainen kahvi tai tee!

Hyvät Safkanetin seuraajat, haluamme palvella teitä entistäkin paremmin. Helsingissä asuville tai siellä asioiville on nyt avattu ainutlaatuinen mahdollisuus Safkanetin tilausten noutoon.

Tilaukset voi hakea Etelä-Helsingissä sijaitsevasta kahvila-galleriasta. Tarjoamme tilauksillenne ilmaisen kuljetuksen noutopisteelle sekä yli 49e tilanneille tarjoamme vielä kahvin tai teen Tehtaankadulla sijaitsevassa Factory St. Gallery -kahvilassa.

Info
• Tee tilauksesi Safkanetissä.
• Valitse toimitusvaihtoehdoista ”Nouto Factory St. Gallerysta €0”.
• Kun olet saanut sähköpostiisi ilmoituksen tilauksen valmistumisesta, voit hakea pakettisi Factory St. Gallerysta Tehtaankadulta.
• Paketin voi hakea kahvilan aukioloaikoina: ti-pe 7.30-17 ja la-su 10-17.
• Jos tilauksesi on yli 49€, niin tarjoamme sinulle ilmaisen kahvin tai teen.

Tämänpäiväiset ostokseni: Sigg Dream -lasinen juomapullo, The Ohm Collection Jasmiini – jauhemainen alumiiniton deodorantti, Chlorella-puriste, Luomu Ruusuvesi, Teepuu shampoopala.

Factory St. Gallery
Tehtaankatu 19, 00140 Helsinki
Aukioloajat:
Ti-pe 7.30-17 ja la-su 10-17. Maanantaisin suljettu.

Factory St. Galleryssa on tarjolla erittäin laadukkaita kahveja ja oikein herkullisia täytettyjä leipiä sekä croissantteja ja muita herkkuja. Kahvilan lisäksi Factory St. Galleryssa toimii taulujen kehystämö sekä taidegalleria, jonka raikkaat näyttelyt herättävät ajatuksia. Myynnissä on myös ihania koruja sekä muita käsitöitä.

Factory St. Gallery sijaitsee kauniissa Ullanlinnan kaupunginosassa, lähellä Viiskulmaa ja Kaivopuistoa. Kahvila sijaitsee Helsingin kauneimmaksi kaduksi kutsutun Huvilakadun päädyssä. Paikka sopiikin hyvin vaikka lauantai- tai sunnuntaikävelyn kohteeksi. Yhdistä siis tilauksesi nouto ja  leppoisa nautiskelu.

Aivan kahvilan viereen pääsee raitiovaunulinjoilla 1,2,3 ja busseilla 14 ja 18.

Tehtaankatu ja Huvilakatu kohtaavat Factory St. Galleryn kohdalla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top