Levyraati lasten kaa

Meillä on perjantaitraditio. Muistatteko Levyraati-ohjelman? Minua ainakin harmittaa, että vastaava konsepti ei enää pyöri ruudussa. Tai pyörii, kun laittaa pyörimään!
Järjestän lapsille aina viikonlopun aloitukseksi musavideokattauksen. Kriteerinä on, että musiikki on sellaista, josta itsekin pidän. Videon on oltava lasten näkökulmasta kiinnostava. Bonusta saa eläinaiheista, tanssimuuveista ja animaatioista.
Tässä tämän viikon musavideot:

Ilta aloitettiin iskän uudella Sun kaa -biisillä, joka selviytyi voittajaksi. (Raati puolueellinen).
Muut tämänkertaisen levyraadin biisit:
Glass Animals – Hazey
Baby Cham – Ghetto story
Rudimental – Feel The Love
Major Lazer – Watch Out For This Bumaye
Hyvää viikonloppua!
PS. Millaisesta musiikista teidän lapset pitää?

2 Comments

 1. rosa
  11.10.2014

  Kiva biisi, teidän iskän musa uppoaa täälläkin. Sekä äitiin, että lapsiinkin (tai ainakaan eivät valita!) 🙂 Mies vaan murjottaa kun ei ymmärrä lyriikoita.
  Lapset (tai se jolla on jo oma musamaku) tykkää meillä eniten juuri lasten musasta, ti-ti nallesta ja mimmeistä jne. Jotta äidin pää ei räjähtäisi, välillä kuunnellaan myös muuta 😉 Kotimainen suosikkini (etenkin rentoutumiseen) on Kumea Sound! Ja aika usein meidän iskä soittaa bollywood musaa, se uppoaa kaikkiin.

  Vastaa
 2. Poika 7v. tykkää Robinista. 5v. poika tykkää Frozen elokuvan ”Let it go”. Pian 2v. tykkää Elastisen ”Nauravasta Kulkurista” ja

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top