Luonnonkaunis BB

Mistä lie johtuu, mutta olen ollut viimepäivinä aivan järkyttävän ylipirteä, innokas ja hyväntuulinen. Anteeksi läheiset.
Hiihtoloma on tehty kaikenlaista ja vietetty aikaa tiiviisti yhdessä. Olemme käyneet uimassa monta kertaa. Saavutukseksi voisi mainita, että neljävuotiaamme oppi sukeltelemaan kuin pieni delfiini!
(Vauvana hän tietenkin osasi. Eikö kaikki esikoisäidit käy vauvauinnissa? Minä ainakin. Työpöytäni yläpuolella on todisteena Nirvanan levynkansikuva, mutta paremmin valaistuna ja ilman seteliä. Pääosassa poikamme seitsemänkuisena)
Unknown
Lasten leikkikoulu jatkuu huomenna. Hyvä, saadaan kaikki levähtää toistemme seurasta.
Ensi kuussa alkaa Keidas! Ohjelmaan liittyen olen ainakin kolme seuraavaa viikkoa videokameran edessä ja takana… Se on kevät nyt. Ihanaa palata näihin hommiin!
ServiceServlet
Kiitos kaunis kommenteista maidottomaan ruokavalioon liittyen. Moni kertoi hyviä kokemuksia. Uskon niihin. Luottavaisin mielin lorautan kaura- tai mantelimaitoa kahviini, vaikken vielä olekaan huomannut ihossani eroa.
Ihmeparantumista odotellessa olen käyttänyt kuvauksissa BB-voidetta. Olinkohan viimeinen ihminen maapallolla, joka luuli, että BB-voide liittyy jotenkin Big Brotheriin? Väärinkäsitys ei olisi korjaantunut, ellen olisi saanut kokeiltavaksi Terre d’Ocin BB-voiteen.
Luonnonkosmetiikkaa käytän siksi, etten halua iholleni mikromuoveja (Joutsenmerkki on kieltänyt mikromuovit Joutsenmerkityistä kosmetiikkatuotteista), silikonia, biosidejä, mineraaliöljyjä kuten parafiiniä tai vaseliiniä, ärsyttäviä hajusteita, biohajoamattomia aineita ja niin edelleen. Otan mieluummin varman päälle.
 
Esimerkiksi tämä käyttämäni BB-voide kosteuttaa ihoa ja peittää tarpeeksi. Olisi epäuskottavaa, jos minulla olisikin kuvissa täydellinen iho, juuri kun täällä olen paljastanut totuuden…
review-terre-doc-bb-cream-in-952-rose-des-sab-L-uPnM79
 
 
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top