Omaa aikaa isän kanssa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuukausi yötä päivää lasten kanssa meni yllättävän hyvin. Havahduin tähän faktaan vasta eilen aamuna, kun istuin yksinäni Tallinkin uudessa Megastar-laivassa keula kohti Tallinnaa. En siis ollut mitenkään lopen kyllästynyt lasten seuraan, mutta laivassa istuessani tajusin että on oikein tervetullutta olla vaihteeksi pari päivää erossa heistä.

Isäni asuu Tallinnassa ja tulin tänne tosiaan auttamaan häntä hänen yrityksensä asioissa pariksi päiväksi. Haastattelin uutta sihteeriä, tapasin kirjanpitäjää sekä muita yritykseen liittyviä henkilöitä.

Mutta ennenkaikkea, vietin aikaa isäni kanssa kahden. Kirjoittelen nyt täältä Tallinkin uudelta Megastar-laivalta ja tässä on kyllä loistavat olosuhteet pienelle etätoimistolle. Pitää ehkä tulla pian uudelleen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Äitini asuu lähellä, joten häntä näen useinkin kahden, mutta isääni tapaan yleensä lasten kanssa. Aika kaksin omien vanhempien kanssa saattaa unohtua kokonaan, varsinkin jos vanhemmat asuvat kaukana. Silloin saattaa käydä niin, että sitä yrittää maksimoida ajan, jolloin isovanhemmat näkevät lapsenlapsiaan. On tietenkin supertärkeää, että isovanhemmat näkevät lapsenlapsia mahdollisimman paljon, eli aina kun olosuhteet niin sallivat. Mutta nyt oivalsin, että on myös todella tärkeää nähdä vanhempia aika ajoin ihan kahden.

Ja välillä sitä aikaa pitää todella raivata kalenterista ja jättää lapset kotiin. Juttelimme näiden kahden päivän aikana isäni kanssa paljon, mutta paljon olimme myös hiljaa. Hän saattoi minut satamaan ja kyyneleet valuivat hänen poskillaan kun erosimme.

Joskus se on sellaista isänkin kanssa.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PS: Vaikka en syö lainkaan maitotuotteita, tein tänään pienen poikkeuksen. Ostin Tallinnan Stockalta kokeiltavaksi yhden putelin kefiiriä. Tilasin eilen nimittäin netistä vesikefiirin siemeniä ja aion kasvattaa niitä kotona. Onko teillä kokemuksia kefiirin terveysvaikutuksista tai sen kasvattamisesta? Mielelläni kuulisin.

Kiva huomata, että myös Virossa on koko ajan enemmän luomutuotteita ja myös luonnonkosmetiikkaa.

PPS. Minun valikoimia luonnonkosmetiikkatuotteita löydät Safkenetin valikoimista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top