Tah-don

Kysyin lapsilta, voiko heidän mielestään kaksi naista tai kaksi miestä mennä naimisiin. Vastaus oli lakoninen ”voi”. Ja lapsethan ovat yleensä niitä konservatiiveja!
En voisi vastustaa lakialoitetta, sillä en tiedä mitä lapsistani tulee. Haluan, että heillä on kaikki mahdollisuudet onneen.
Toivoisin, että tänään mahdollisimman moni näyttää tukevansa tasa-arvoista avioliittolakia. Ja illalla voidaan järjestää Action Man, MyLittlePony tai Playmobil-häät. Kaikkialla kuuluisi
Unknown

Olen pohtinut asiaa monelta kantilta. Ainoa varjopuoli jonka tasa-arvoisen avioliittolain läpimeno voisi aiheuttaa, on kansainvälisten adoptioiden vaikeutuminen. Useat maat kun eivät anna lapsia adoptoitaviksi maihin, joissa on mahdollista, että adoptoitava lapsi saisi vanhemmat, jotka ovat samaa sukupuolta.
Adoptiovalmennuksessa käyneenä, voin kuvitella, että tämä voi mietityttää monia adoptiovanhemmiksi aikovia.
Haluaisinkin tietää, mitä mieltä kansainvälisessä adoptioprosessissa olevat olette tästä? 
Mutta muuten, toivotaan parempaa huomista!

3 Comments

 1. Suvi
  27.11.2014

  Kysyin tätä samaa Tahdon-kampanjan tyypeiltä, ja he vastas et valiokunta on kuullut isoja adoptiojärjestöjä ja heidän kantansa on ollut puoltava. Ilmeisesti nää lausunnot pitäis löytyä jo julkisesti jostain, kun valiokuntakäsittely on ohi. Puhelimella on kankea ettiä, ni mulla ei oo nyt laittaa heti linkkiä.

  Vastaa
 2. Suvi
  4.12.2014

  Noniin nyt on linkki:
  http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/lavm_14_2014_p.shtml
  Crtl + F ja ”Vaikutus adoptioprosessiin”

  Vastaa
 3. Tiina
  5.12.2014

  Se on tietenkin valitettavaa, jos jotain vaikutuksia adoptioasiaan tulee. Mielestäni emme kuitenkaan voi määritellä ihmisoikeuksiamme täällä Suomessa Venäjän tai Kiinan ehdoilla, jotka tunnetusti ovat ihmioikeuksien ”mallimaita”…

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top