Yhteissynttärit uima-altaassa

Meidän lapsilla on synttärit parin viikon sisällä. Tähän mennessä kaikki synttärit on pidetty kotona (paitsi yhtenä vuonna, jolloin esikoinen päätti viettää synttärit kahden parhaan ystävänsä kanssa Lintsillä). Olen siis joka syksy järjestänyt kahdet lapsisynttärit kahden viikon sisällä. Se on ollut aikamoista, sen voi uskoa kuka vaan jolla on kokemusta lasten synttäreiden järjestämisestä kotona.

Milloin yhteissynttärit on ok?

Meidän lapset on keskenään todella hyviä kavereita, ehkäpä jopa poikkeuksellisen sopuisia sisaruksia. Niinpä lähes kaikki ystävätkin ovat oikeastaan molempien ystäviä. Jos toisella on kaveri kylässä, niin ei kestä aikaakaan kun sisarus on liittynyt leikkiin mukaan.

Tämän vuoksi uskalsin ehdottaa lapsille ensimmäistä kertaa yhteisynttäreitä. He olisivat halunneet pitää synttärit kotona, mutta minulla ei nyt juuri ole yhtään ylimääräistä aikaa kodin järjestelylle, eikä varsinkaan intoa siihen synttäreiden jälkeiseen kaaokseen… Lisäksi meidän koti tuntuu käyvän jo liian pieneksi isolle lapsilaumalle. Niinpä päätin järjestää juhlat jossain muualla kuin kotona. Meidän lapset pitävät kovasti Hoplopeista ynnä muista, JOS siellä ei ole paljon lapsia. Siksi halusin varata tilan, jossa olisimme juhlaporukan kanssa keskenämme.

Poikamme on käynyt pari kertaa kavereiden synttäreillä Isolla Roobertinkadulla olevassa Sauna2-juhlatilassa synttäreillä, joten päätin tseakata olisiko tila vapaana. Ja jes! Sehän oli kuten voitte otsikosta arvata. Niinpä pidimme viikonloppuna aivan superhauskat uimasynttärit.

Parasta koko hommassa oli lasten ilo. Uskon että niin vierailla että synttärisankareilla oli hauskaa. Toiseksi parasta oli huomata, että järkkäsin yksikseni (jep, Reinolla oli keikka myös sunnuntaina) koko homman täysin stressittä, kiitos siitä DNRS-menetelmälle.

DNRS-aivotreeni on tuonut elämääni niin paljon  iloa ja onnea, että en vielä osaa edes sanoin selittää. Siispä mietin vielä hetken ja seuraavaksi aion kirjoittaa siitä. Moni onkin jo kysellyt, millaisia tuloksia olen saanut 6kk treenillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top