Juhannus Menorcalla

Terveiset Pienorkalta. Esikoinen keksi että Mallorca ja Menorca ovat suomeksi Isorka ja Pienorka. Se on ihan oikein, sillä Mallorca tarkoittaa isompaa ja Menorca pienempää..
Täällä juhannusta juhlitaan vasta 21. päivä alkaen, mutta ollaan mukana tunnelmassa! Täällä juhannus ei merkitse keskikesää, vaan kesän alkua. Tuntuisi järkeävältä ajatella niin Suomessakin.image
Lomamatka lasten ja isäni kanssa on ollut ihana! Lento meni hyvin eikä hotellissa ole hometta. Loman perimmäinen idea, vapaus tehdä mitä sillä hetkellä huvittaa on onnistunut ilmestymään eteemme. Olemme tehneet retkisuunnitelmia ja sitten päättäneet viimehetkellä ettei jaksetakaan nyt lähteä. Sitten on tehty juuri päinvastoin. Sovittu että ei tehdä iltapäivällä mitään. Ja vuokrattukin siltä istumalta vene iltapäiväksi ja koettu elämämme seikkailu.
image
Nyt näyttää olevan pilvetön taivas. Tänään ei kyllä tehdä mitään retkeä, vaan vietetään vihdoin koko päivä hotellin uima-altaalla ja lähirannalla. Huomenna vuorossa ratsastusvaellus. Ja sunnuntaina kotiin.
image
Voisin helposti jäädä toiseksi viikoksi. Mutta ikävä yhtä miestä vetää jo kotia kohti…

3 Comments

 1. peppilotta
  19.6.2015

  Kuulostaa juuri oikealta lomalta!Mukavia viimeisiä lomapäiviä!

  Vastaa
 2. jenni
  21.6.2015

  Minäkään en ymmärrä tuota miksi juhannus on suomessa keskikesä..

  Vastaa
 3. […] < Juhannus Menorcalla […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top