Anti-antiperspirantti

DSC00046

mekko
Marimekko (kuvauslaina)

Cameron Diaz teki hygieniapaljastuksen. No nyt minäkin uskallan: En ole koskaan käyttänyt deodoranttia! En koe tarvitsevani hajupeitettä. En ymmärrä, miten ihmiset raaskivat tunkea euroja kainaloon.

Ja mikä vaiva olisi joka aamu muistaa deodoranttipuikkoa tököttää. Olen joskus omistanut deodorantin, se unohtui kaapin perälle ja kuivui kasaan.

Relatkaa! Hikikin haisee vähemmän, kun ei stressaa.

Tässä viimeisimmät DIY-videot:

Pistokas kaktuksesta
”Ota pistokas kaktuksestasi ja anna ystävälle. Tai ota itsellesi pistokas koulun tai työpaikan kaktuksesta.”

Kastelujärjestelmä 
”Täydellinen vinkki, jolla saa pidettyä kaupan ruukkubasilikan vehreänä. Tämä toimii myös, jos lähdet muutamaksi päiväksi pois kotoa”

Saippuateline
”Näin palasaippua pysyy hyvänä, eikä liiskaannu lavuaarin laidoille.”

DSC00009

mekko
Ivana Helsingki (kuvauslaina)

13 Comments

 1. SV
  25.4.2014

  No mikäs siinä, mutta paita olisi märkä ja haisisin kuolemalta puoleenpäivään mennessä. Lopulta dödön käyttämättä jättämisellä olisi muitakin vaikutuksia, kun vaatteita joutuisi pesemään enemmän. Mikäs vaiva siinä on sipaista dödö kainaloon, tulee selkärangasta yhtä lailla kuin hampaiden pesu.

  Vastaa
 2. Nimetön
  25.4.2014

  Hei!
  Muistan pestä aamuisin hampaanikin. Ja käytän hammastahnaa, vaikka se maksaa. Siinä samalla muistan tehdä monta muutakin asiaa. Laittaa sen dödönkin.

  Vastaa
 3. Ulla-äityli vm66
  25.4.2014

  Mieheni ei myöskään käyttänyt deodoranttia, kun tapasimme, varmaankin ominaishaju veti häntä puoleensa…mutta….kyllä se hiki haisee pahalle…eri asia on, ettei kaikilla esim kasva kainalokarvoja, joiden vuoksi se hiki yleensä alkaa haista pahalle. Mulle ei ole koskaan kasvanut kainaloissa karvan karvaa, enkä sen vuoksi tarvitse deodoranttia. On niitä luomuvaihtoehtojakin olemassa, vinkkinä niille, joilla se hiki HAISEE!

  Vastaa
 4. Mummo kaakosta
  25.4.2014

  Musta tuntuu että monetkin työntävät niitä dödöjä kainaloonsa ihan tavan vuoksi, miettimättä tarvivatko oikeesti. Mä en ole koskaan dödöä tarvinnu hien hajun vuoksi, mutta hajusteeksi käytin joskus. Nyt oon täysin allerginen kaikille hajusteille. Eilen hississä meinasin oksentaa – keskellä päivää oli sellaiset myskit että HUH.

  Vastaa
 5. Emilia
  25.4.2014

  Niin, tästähän oli uutisoitu tutkimuksisakin jokunen aika sitten. Ok ratkaisu joillekin, muttei tosiaan kaikille. Linkki hesarin julkaisemaan artikkeliin: http://www.hs.fi/ulkomaat/Tutkimus+Hajuttomat+ihmiset+käyttävät+deodoranttia+turhaan/a1305639117147

  Vastaa
 6. Piimä
  27.4.2014

  Mun hiki alkoi haista vasta kun sain lapsia. Varmaan joku hormonaalinen juttu. Mieluummin olisin ilman noita kainalokemikaaleja, mutta muuten haisen.

  Vastaa
 7. Laura
  27.4.2014

  Olethan sie raskauden aikana käyttänyt? Muistan tällaisen paljastuksen jostain postauksesta…

  Vastaa
  1. maria
   28.4.2014

   Uskollinen lukija! Taisin ostaa itse elämäni ainoan deodorantin, silloin kun imetin.

   Vastaa
 8. rosa
  27.4.2014

  Onnekas olet jos sun ei tarvitse 🙂 Mä hikoilen (etenkin nyt imettäessä!) kuin vesiputous, pakko dödöttää – tosin antiperspiranttia en suostu käyttämään.

  Vastaa
 9. Ella
  29.4.2014

  Olipa jotenkin pöljästi sanottu sulta toi deodorantti-juttu. Et ymmärrä, miten jotkut raaskivat tunkea euroja kainaloon? Luulin sua vähän avarakatseisemmaksi. Vai oliko tässä vaan tarkoitus provosoida? Olla sarkastinen?
  Ja joo, en mäkään tarttee dödöä silloin kun en tee mitään erityistä. Ikävä kyllä tuo on aika harvinaista, kun lähes päivittäin tulee pyöräiltyä ja lenkkeiltyä. Ja ovatpa kainaloni niin vaativaa sorttia, ettei mikä tahansa dödö käy, vaan joudun ostamaan apteekista herkille, mutta kovasti hikoileville kainaloille sopivaa ainetta, joka maksaa 14 euroa! Voitko kuvitella!

  Vastaa
  1. Minna
   4.6.2014

   Täällä toinen deodorantiton! Omistan tälläkin hetkellä kolme dödöä (kaikki joululahjaksi saatuja, ties minä vuosina). En ikinä muista käyttää niitä, enkä tosin koe tarvitsevanikaan niitä, koska hikeni ei oikeasti vain haise miltään. Kiva näin! :–)

   Vastaa
   1. maria
    5.6.2014

    Hah! Ihan sama! Saan aina lahjaksi deodorantin (MIKSI? Yrittääkö joku vihjailla?!)

 10. Marianne
  4.12.2015

  Et ymmärrä miksi joku ei halua haista hielle? Hyvä sulle jos et haise mutta kaikki ei oo yhtä onnekkaita.

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top