Flow 2015 ja perjantain tyyli

IMG_4042
Minä ja bestikseni, tankotanssin maailmanmestari, Oona Kivelä (seisoo käsillään)

Flow-festivaali on kyllä pullea pikku hannuhanhi sään suhteen. Koko eilisen iltapäivän aikana sinitaivaalle harhautui vain muutamia satunnaisia pilvenhattaroita. Myös festariyleisö oli pelkkää aurinkoa.
Vielä aamulla on totaalisen epätoivoinen festariasuni suhteen. En yleensä stressaa siitä mitä laitan päälle, mutta flow’hun on laitettava jotain, missä on sitä jotain.
Kello kolme kolahti postiluukusta tukisukat! Eikä mitkä tahansa tukisukat, vaan todella kuumat sellaiset. Tosiaan, huomasin jonkin aikaa sitten suonikohjun pohkeessani. Siitä asti jalat ovat tuntuneet tosi väsyneiltä ja kipeiltä (ehkä vaan psykosomaattista). Olen ollut ihan huonona sääristäni, blaa blaa, tästä aiheesta lisää toiste. Nyt festariasuun.
IMG_3984
Tukisukat saatu http://www.tukisukat-shop.com. Kengät Clarks Originals.

Vaaleanpunaiset polvipituiset tukisukat tai kompressiosukat tuntuivat täydelliseltä valinnalta festareille, suunnitelmana kun oli tanssia koko ilta. Sukissa puristus jakautuu asteittain Kompressio ilmeisesti helpottaa laskimoiden toimintaa, joten jalat pysyvät virkeämpinä. Asukokonaisuus rakentui välttämättömän varusteen, sukkien ympärille.
IMG_4012

IMG_4014

IMG_3999
Koru Tous

IMG_4031
15-vuotta vanhan Replayn tunikan hihat hajosivat, joten äitini leikkasi ne fiskarseilla pois. Vyö 10 vuotta vanha Gant. Shortsit saatu.

IMG_4019
Major Lazer!!!

IMG_4027
Join koko illan aikana vain yhden drinkin ja puolikkaan skumpan. Ei darraa.

IMG_4025 IMG_4036Jopa minä meikkaan kerran vuodessa. Flow on sen arvoinen. Onneksi on luonnonkosmetiikkaa, sillä vaikka meikkaan harvoin, en halua itseeni yhtään turhaa kemikaalia. Olen saanut joitain meikkejä jo kuukausia sitten, mutten ole niitä edes kokeillut. Nyt totesin hyviksi Logonan kynsilakan, Flow-kosmetiikan (mikä sattuma!) puuterin, Benecosin poskipunan ja Kjaer Weissin huulipunan, joka on hienoimmassa rasiassa ikinä!
Koruina minulla oli espanjalaisen Tous-korukaupan korut, jotka sopivat kultaiseen rannekkeeseeni. Olen saanut korut sukulaisiltani lapsena.
Kultanikin oli Flowssa. Reino on esiintynyt jokikisillä Flow-festareilla. Tällä kertaa kahdesti. Eilen hän esiintyi Dope Helsinki -kokoonpanossa. Tänään on luvassa Reinon oma show. Uuu! Olen ekana varaamassa paikkoja Bright Balloon 360° Stagen katsomossa.
IMG_4039Olen vähän höpsö, mutta arvatkaa mikä teki minut erityisen onnelliseksi? KOLME (3) tyyppiä tuli hehkuttamaan asuani festareiden parhaaksi asuksi. Joskus on kiva olla pinnallinen, varsinkin jos se onnistuu omilla, ikivanhoilla vaatteilla ja asusteilla.
Tänään uusiksi!

9 Comments

 1. nomparelli
  15.8.2015

  Tosi kaunis huulipuna! Mistä saa ja mitä maksaa?

  Vastaa
  1. maria
   16.8.2015

   Sain huulipunan Joliesta. Niillä on nettikauppa, http://www.jolie.fi, 39€ näyttäisi olevan hinta.

   Vastaa
 2. Anna
  19.8.2015

  Aivan ihana asukokonaisuus! 🙂

  Vastaa
  1. maria
   20.8.2015

   Kiitos! ;D

   Vastaa
 3. Maija
  24.8.2015

  Tuleeko kompressiosukista/tukisukista postaus? Kiinnostaa kovasti onko hyödylliset.

  Vastaa
  1. maria
   25.8.2015

   Tulee! Kävin itseasassa tänään lääkärissä asian tiimoilta…

   Vastaa
 4. Kaisa
  8.9.2015

  Tuleeko myös alennuskoodi tukisukille? 😉

  Vastaa
  1. maria
   10.9.2015

   Toivottavasti! 😀

   Vastaa
 5. […] näytetään parhaillaan (taas) uusintointa! Kahden punaisen huulipunan lisäksi minulla on yksi luonnonkosmetiikkahuulipuna, jonka sain vuosi sitten tämän blogin ansiosta […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top