Silverette – Hopeiset nännisuojat imettäjän helpotukseksi

Jokainen tuore äiti tietää, kuinka rankaa imettäminen voi olla nänneille ja rinnoille. Oikean imuotteen oppiminen on kaiken ABC, mutta joillain äideillä nännien ongelmat voivat jatkua kuukausiakin ennen kuin nännit rinnat tottuvat.

Maailmalla on käytetty jo pitkään hopeisia nännisuojia ehkäisemään ja nännien ongelmia. Hopeiset nännisuojat estävät nännien hankausta ja antavat näin nänneille mahdollisuuden levähtää ja parantua, jolloin imetyskin todennäköisesti sujuu paremmin.

Antibakteerisesta hopeasta valmistetut hopeiset nännisuojat voivat ehkäistä nännien ongelmia, kuten kipeitä haavaumia ja nirhaumia, hiivaa sekä tukea näiden parantumista. Parhaimmillaan hopeiset suojukset voivat vähentää jopa antibioottien ja sienilääkkeiden tarvetta.

Ulkomailla hopeisia nännisuojia suosittelevat lukuisat imetysohjaajat.

Materiaali ja koko

SILVERETTE® on valmistettu antibakteerisesta 925 hopeasta. Hopeisia nännisuojia on vain yksi koko, joka sopii kaikille.

Käyttö

Imetyksen jälkeen SILVERETTE® – kuppeihin jätetään muutama tippa rintamaitoa, se auttaa kuppia kiinnittymään nänniä ympäröivään ihoon. Laita kupit reunoiltaan tiiviisti nännien päälle. Laita päälle mukavat rintaliivit tai hyvinistuva toppi. Pidä nännisuojia mahdollisimman pitkään imetysten välissä. Ota kuppi pois ennen imetystä, pyyhkäise rinta ja huuhdo kupit.

Älä käytä muita nännien hoitoja (voiteita, salvoja, jne) SILVERETTE® nännisuojien kanssa yhdessä, sillä jotkin aineet voivat reagoida hopean kanssa.

Jos käytät SILVERETTE® nännisuojia liivinsuojusten kanssa, aseta nännin päälle ensin SILVERETTE®, ja sen päälle liivinsuojus.

Puhdistus

Puhidsta SILVERETTE® nännisuojat ruokasoodasta ja vesitilkasta tehdyllä tahnalla. Hiero tahnaa nännisuojiin ja huuhdo lämpimällä vedellä. Kuivaa pyyhkeeseen tai anna kuivua.

Älä pese SILVERETTE®-nännisuojia tiskikoneesa äläkä käytä desinfiointiaineita niiden puhdistamiseen. Hopean teho säilyy, vaikka hopean kiilto himmenisi ajan kanssa.

Osta Silverette tästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top