Häpeäpilkut

Varjossa

Pojan vesirokko on vihdoin parantunut!  Jäljellä on enää haaleita arpipilkkuja siellä täällä. Jostain syystä pilkut tekevät lapsekin epäilyttäväksi. Puistossa saimme merkkaavia katseita: suloisten kanttarellilasten seassa leikkii vaarallinen myrkkysieni.
Vesirokkon ruvet rapsahtavat irti muutaman viikon sisällä ilmaantumisestaan. Henkiset häpeäpilkut tekevät paljon sairaammiksi. Täytyy peitellä naamaansa, varoa sanojaan, varoa paljastamasta liikaa.
Kuten Dalai Lama twiittaasi pari päivää sitten: Ne asiat jotka erottavat meidät toisistamme ovat pinnallisia, toisin kuin ne asiat, jotka meitä yhdistävät.
Jos on rehellinen itselleen, ei ole mitään hävettävää. Ellei satu menemään tomaattitahra naamassaan työhaastatteluun, jossa pieraisee kun pitäisi esitellä itsensä nimeltä.
Jos ei turhaan lamaannu, saa hyvät naurut ja parhaassa tapauksessa työpaikan.
”The many factors which divide us are actually much more superficial than those we share.”

7 Comments

 1. unna
  9.6.2012

  Kirjoitat todella hyvin ja tekstisi on ihanan kiteytettyä, ei mitään saivartelua. Ilo lukea!

  Vastaa
 2. Kiti
  10.6.2012

  Mäkin tykkään:)

  Vastaa
 3. mariiaaaa
  10.6.2012

  Maria, olit aivan sympaattinen iholla-sarjassa. Sinun takia jaksoin seurata sarjaa ja fidel poikasi on niiiin suloinen 🙂 Olet vahva nainen ja hyvä äiti 🙂 Ihanaa on lukea blogiasi:)

  Vastaa
 4. Anna
  10.6.2012

  Ihana blogi! Luin lehdestä että olet käyttänyt lapsillesi vessahätäviestintää ja mua kiinnostaa se kovasti. Yritin googlettaa ja jotain löytyikin, mutta olisi tosi kiva kuulla vielä enemmän. Miten olet sitä käytännössä harjoittanut? Olisiko mitään kirjallisuutta mitä suositella aiheeseen liittyen? Ihania kesäpäiviä perheellesi, Maria!

  Vastaa
  1. Maria
   11.6.2012

   Kiitos viestistä! aion kirjoittaa vvv:stäkin! Varmasti. Aurinkoa! m

   Vastaa
 5. Minä
  27.6.2012

  Kiitos ihanasta blogista!! Seurasin Iholla-sarjaa ihan rillit huurussa, ja olit yksi niistä josta pidin eniten 🙂 Olen vasta 15, mutta haaveilen juuri sellaisesta elämästä mitä sinä elät. Haluaisin olla juuri niin onnellinen, vaikka arki ei aina olekkaan helppoa.
  Lisäksi kirjotat todella luontevasti ja hauskasti, tekstisi ovat kuin valonpilkahduksia. Ne laittavat miettimään asioita, ja olen usein niin samaa mieltä kanssasi asioista. Kiitos 🙂

  Vastaa
  1. Maria
   27.6.2012

   Kiitos, ihana viesti!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top