Päähänpistosta uudet hiukset

En ole varmaan koskaan elämässäni varannut aikaa kampaajalta. Pari päivää sitten se oli jo lähellä, kun juttelin kaverin kanssa, että olisin mennyt ensi viikolla hänelle leikattavaksi. Ei kuitenkaan kaivettu kalentereita vielä esille.
Lapsilla alkoi vasta tänään koulu pääsiäisloman jälkeen. Aamupäivän tein hommia kotona ja puoliltapäivin menin bloggaajille suunnatulle lounaalle (aiheena lasten Nailmatic-kynsilakat). Lounas venähti iltapäivään, kun jäin suustani kiinni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bloggaajana saan kutsuja tilaisuuksiin, joissa yritysten perustajat ja tuotekehittelijät kertovat työstään. Olen ihan vilpittömästi kiinnostunut siitä, mistä liikeideat ovat syntyneet ja mikä ihmisten motivaattori on. Kuten varmaan voitte aavistaa, minulla on tuhat tuoteideaa ja mietiskelen, miten niitä voisi lähteä kehittämään. Tai kannattaako se edes.
Alunperin tarkoitukseni oli mennä lounaan jälkeen vielä jatkamaan hommia toimistolle, mutta tajusin, että minulla olisi enää tunti aikaa ennen lasten hakemista koulusta. Tunnissahan ei oikein ehdi mitään. Mikä loistava tekosyy.
Satuin kävelemään lempparikampaamoni Dandyn ohi ja päähänpistosta kysyin, olisiko nyt heti aikaa leikata pitkä huitsukkani. Ehkä lounalla juodulla skumpalla ja valkkarilasillisella oli osuutta asiaan.OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leikkikoulun pihalla kaikki äidit huomasivat muutoksen. Harvoin muuten tuleekaan ajatelleeksi, kuinka tärkeiksi ihmiset, joiden kanssa joka päivä seisoskellaan pihalla ovien avausta odotellen, ovat muodostuneet. Viikko sitten Reinon keikalla joku kommentoi, että näytän kaksikymppiseltä.  Tänään sain kuulla, että näytän nyt viisitoistavuotiaalta. Heh. Ei nyt liiotella kuitenkaan. Olen huomannut ensimmäisten harmaiden lisäksi ihan oikeita ryppyjä.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hassun tuntuista, kun hiukset ovat lyhyet.

PS. Olen löytänyt Meine Basen rinnalle toisen hyvän shampoon. Siitä lisää pian.
PPS. Pihistin taas Reinon uuden Olympus PEN-F-kameran.

10 Comments

 1. Ansa
  6.4.2016

  Ihana tukka!

  Vastaa
  1. Maria
   7.4.2016

   Kiitos!

   Vastaa
 2. B
  6.4.2016

  Olisit hyvin voinut osallistua tällä muutoksella Vuosia nuoremmaksi ohjelmaan 🙂 Voitko kertoa miksi Reino edustaa nuorten mm-jääkiekon pelipaitoja?

  Vastaa
  1. Maria
   7.4.2016

   Varmaan koska Reino pelaa ihan hulluna lätkää (monta kertaa viikossa). Heidän joukkue voitti jonkun turnauksenkin, vai miksi niitä kutsutaan… Lisäksi Reino lauloi siinä nuorten MM-kisojen virallisessa kisabiisissä.

   Vastaa
 3. :)
  7.4.2016

  Moi, lisää vaan tukan pesu vinkkejä 😉 Reilu puolivuotta MeineBasella ja välillä keltuaisella. Tyytyväinen olen !

  Vastaa
  1. Maria
   7.4.2016

   Jes! Tuota munaa en saanut toimimaan, mutta edelleen Meine Base toimii.

   Vastaa
 4. Laura O
  8.4.2016

  Hei. Kokeilin myös aikani pestä hiukset ja se ei vaan toiminut. Hiukset jäivät jotenkin tunkkaisen oloisiksi ja hyvin likaisen näköisiksi. Kävin ekologisessa kampaamossa kruunuhaassa josta ostin Aubrey Island Naturals Shampoota. Oletko kuullut tästä shampoosta? Kun pesen hiukseni sillä ne eivät ole kuitenkaan yhtä ”puhtaat/ilmavat” kun pesisin tavan shampoolla, mutta olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen. Hyvää kevettä! 🙂

  Vastaa
  1. Maria
   10.4.2016

   En ole kuullut tuosta. Aurinkoa!

   Vastaa
 5. Emma
  10.4.2016

  Hei Maria, todella kiva uusi tukka, te queda muy bien 🙂 oletko kirjoittanut hiusväreistä/voisitko kirjoittaa?

  Vastaa
  1. Maria
   10.4.2016

   Kiitos <3
   Olen kirjoittanut kauan sitten hiusväreistä, kokeilin jotain "luomuvärejä". Ongelma on siinä, että aihe ei oikein kiinnosta, kun itse en voi käyttää niitä mitään. Oireilin myös niille mahdollisimman luonnonmukaisille. Vähän aikaa sitten kerroin niistä kahvivärjäyskokeiluistani...

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top