Alima Pure – luonnonkosmetiikan mineraalimeikkien aatelinen

Alima Pure on amerikkalainen, maailmanlaajuisen suosion saavuttanut luonnonkosmetiikan mineraalimeikkisarja.

Aliman tuotteet ovat todella ja pilkuntarkasti korkealaatuisia, sillä niihin käytetään vain laadukkaimpia mineraalipigmenttejä eikä niihin lisätä mitään turhaa. Tämän ansiosta Aliman meikit jättävät erittäin kevyen, silkkisen tunteen iholle, tarjoavat kestävyyttä koko päiväksi ja niiden hyvin pysyvät pigmentit ovat intensiivisiä väriloistossaan.

Aliman tuotteissa ei koskaan käytetä synteettisistä kosmetiikkasarjoista löytyviä peikkoja, kuten parabeeneja, synteettisiä väriaineita tai nanopartikkeleita, eikä ihoärsytyksiä aiheuttavaa, monissa mineraalimeikkisarjoissakin käytettyä vismuttioksikloridia. Aliman tuotteita ei myöskään koskaan testata eläimillä!

Maailman paras mineraalimeikkisarja

Alimaa voi kutsua maailman parhaaksi mineraalimeikkisarjaksi monestakin syystä. Absoluuttisen laadun lisäksi yksi tärkeä syy on värivalikoima: Aliman jokaisesta tuotteesta löytyy laaja valikoima poikkeuksellisen hienostuneita, urbaaneja ja moderneja sävyjä, joista jokainen löytää varmasti omansa. Lisäksi Alimalta löytyy monista muista mineraalimeikkisarjoista poiketen helmiäishohteisten tuotteiden lisäksi myös mattaisia luomivärejä, aurinkopuutereita sekä poskipunia.

Yksi syy Aliman ylivertaisuuteen on sen meikkipohja. Meikkipohjia Alimalla on vain yksi, ja se sopii ihan jokaiselle. Pohjan sävyvalikoimassa on niin paljon vaihtoehtoja, että jokaisen ihonsävyyn sopiva löytyy varmasti. Aliman meikkipohjan täydellinen pysyvyys, himmeä, luonnollinen ja peittävä mutta silti kuulas lopputulos on kaikkea, mitä olet kasvoillesi halunnut, ja kaikki yhdessä paketissa.

Alima Puren meikit ovat ylellisiä, tehokkaita ja valmistettu laadusta tinkimättä vain puhtaimmista mahdollisista ainesosista. Alima haluaa juhlia jokaisen naisen kauneutta, iloa ja hyvinvointia ja tarjota meikkejä, jotka ovat voimauttavia itseilmaisun välineitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top