KAINO – Kotimaisia neuleita kesäksi alekoodilla!

Kaupallinen yhteistyö KAINO*

Olen vieläkin välttynyt melkein täysin raskausvaatteiden ostamiselta. Yhdet luomupuuvillaiset mustat legginsit oli pakko ostaa, mutta onneksi sain samana päivänä postia Säkylästä, missä KAINO vaatteet valmistetaan.

Ihastuin KAINOn neuleisiin kun näin niitä yhdessä Helsingin suosikkiliikkeissäni, Nudgessa. Siellä esillä oli legginsejä, pitkiä villatakkeja ja neulemekkoja revontulien väreissä. Revontuli-legginsit olivat menneen talven pelastus. Olen käyttänyt niitä niin arkena kuin juhlissa. Myös moneen tilanteeseen sopiva Revontulitakki on saanut paljon kehuja.

Mutta kun näin kesän malliston ihastuin vieläkin enemmän! Uusi kevään ja kesän mallisto on niin herkullinen ja rehevä mutta silti moderni! KAINO-neuleista löytyy vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaan ja minun tapauksessa myös vaatteet raskauteen!

Valitsin kelta-oranssin Edith-paidan, jonka väri ja kuvio saa minut hymyilemään kuin väkisin. Vauvamaha näyttää mehevältä appelsiinilta paidassa!

Lisäksi valitsin itselleni samaa kuosia kantavat Edith-housut beige-mustassa värissä. Sen lisäksi että KAINOT ovat todella laadukkaita, voi heiltä saada myös henkilökohtaista palvelua. Jos sinulla on tarkat mitat vartalosta ja tiedät tarkkaan mitä toivot, on mahdollista saada tuotteita myös omilla mitoilla. Minä pyysin Edith-housut kymmenen senttiä pidemmällä vyötäröllä, jotta kasvava mahakin mahtuisi. Uskon, että raskauden jälkeen voin käyttää housuja aivan yhtä hyvin, taittamalla leveän kuminauhan housun päälle. Pesun jälkeen venyneet neuleet voi myös muokata takaisin oikeaan muotoon.

Ekologisuus ja eettisyys

KAINO valmistaa kaikki neuleet itse luomu kampapuuvilla- ja merinovillalangoista valmiiksi omassa neulomossaan Säkylässä. Kiinnostavaa on, että tuotteiden suunnittelussa ja kaavoituksessa otetaan huomioon se, että kaikki neulemateriaali pystytään hyödyntämään mahdollisimman hyvin.

Vaatteista jäävistä neulepaloista valmistetaan esimerkiksi pieniä sisustustuotteita. Kangassilppu ja saumausjäte sen sijaan kierrätetään yritykseen, joka valmistaa silpusta kierrätyshuopaa ja kasvihuoneiden kastelumattoja. Tämä tarkoittaa, että KAINOsta ei käytännössä jää tekstiilituotannon jätettä yhtään, mikä on aivan mahtava juttu!

Alekoodi vappuun asti

KAINO tarjoaa lukijoilleni alekoodin. Koodilla Maria saa 15% alen normaalihintaisista tuotteista tästä päivästä 30.4. eli vappuun asti. Kertokaahan kommenttikenttään, mikä on suosikkineuleenne!’

*Kuvien neuleet saatu postausta vastaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top