Kuinka valita oikean kokoinen Lunette kuukuppi?

Naiset ovat kuin lumihiutaleita, ei löydy kahta samanlaista! Mutta haluamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle oikean kokoisen Lunette-kuukautiskupin, jotta voit nauttia täysillä kaikista Lunetten ja kuukautisten hyvistä puolista.

Vaikka useimmat voivat käyttää kumpaa tahansa kuppikokoa, haluamme tarjota sinulle koko osaamisemme kirjon auttaaksemme sinua valitsemaan koon, joka on mukavampi juuri sinulle.

Lunette koko 1

Lunette koko 1 on valintamme niukkaan tai kohtalaiseen vuotoon sekä heille, jotka mahdollisesti eivät ole vielä olleet yhdynnässä tai synnyttäneet alakautta.

Kupin halkaisija on 41 mm ja korkeus 47 mm.
Antennin pituus on 25 mm.
Kupin tilavuus on 25 ml.

Lunette koko 2

Lunette koko 2 on valintamme normaaliin tai runsaaseen vuotoon sekä naisille, jotka ovat synnyttäneet alakautta.

Kupin halkaisija on 46 mm ja korkeus 52 mm.
Antennin pituus on 20 mm.
Kupin tilavuus on 30 ml.

Peilaa näitä valitessasi kuukuppia

Vuotomäärä
Tämä on meistä se tärkein seikka oikean kuppikoon valintaan: isompi koko 2 runsaaseen kuukautisvuotoon, pienempi koko 1 niukkaan vuotoon.

Anatomia
Jokaisen naisen anatomia on erilainen, siksi joskus suosittelemme pienempää kuppia runsaaseen vuotoon ja päinvastoin. Tähän vaikuttaa seuraavat syyt:

Ikä
Pienempi Lunette koko 1 on suunniteltu “aloittelijan” kuukupiksi nuorille, joiden emättimen lihakset ovat tiukat. Pienempi kuppi on helpompi laittaa paikalleen. Kun ikää tulee enemmän, lihakset menettävät kimmoisuuttaan. Me synnytämme lapsia, käymme läpi hormonaalisia muutoksia, jotka vaikuttavat kehoomme ja kuukautisiimme. Mieti kehoasi, elämänvaihettasi, fyysistä kuntoasi ja ikääsi. Ne kertovat sinulle paljon siitä, kumpi koko on sinulle sopivampi. Monet siirtyvät näiden muutosten kautta Lunetten kokoon 2, joka on suosituin aikuisten keskuudessa.

Neitsyys
Suosittelemme pienempää Lunetten kokoa 1 nuorille, jotka eivät ole olleet vielä yhdynnässä. Siinäkin tapauksessa, että vuoto on runsasta. Miksi näin? Koska emättimen lihakset sekä immenkalvo (immenrengas) ovat tiukemmat, joten pienempi kuppi on helpompi saada mukavasti paikalleen.

Raskaus
Raskaushormonit vaikuttavat emättimen muotoon, lantionpohjan lihaksiin sekä lantion luiden asentoon. Äideille suosittelemme siis Lunetten kokoa 2. Se mukautuu kanssasi näihin elämän ja kehon myllerryksiin.

Kohdunsuun sijainti
Pese kädet hyvin ja kokeile, yletytkö koskettamaan sormella kohdunsuutasi kuukautisten aikana. Kohdunsuu on helppo löytää, yleensä se on ylhäällä emättimessä hiukan vasemmalla (se tuntuu kuin koskisi nenänpäätä). Jos kohdunsuusi on alhaalla, kannattaa valita Lunette koko 1, koska sen kuppiosa on lyhyempi ja mahtuu mukavammin kohdunsuun alapuolelle. Alhaalla olevaan kohdunsuuhun ylettyy helposti lyhyilläkin sormilla.

Urheiluhullut
Urheilulajit, jotka vahvistavat syviä lihaksia – kuten jooga ja pilates – vaikuttavat myös lantionpohjalihaksiin pitäen ne timmeinä ja treenattuina. Jos olet hurahtanut treeniin, harkitse Lunetten kokoa 1.

Herkkä rakko
Useimmat naiset eivät tunne kuppia lainkaan sen ollessa paikallaan, valitsevat he kumman koon tahansa. Mutta mukavuus ennen kaikkea, siksi suosittelemme pehmeämpää kokoa 1, jos virtsarakkosi on herkkä.

Marikkinoilla laittomia kopioita

Lunette kuukupin laittomia kopioita myydään erilaisilla huutokauppasivustoilla sekä joissain nettikaupoissa. Yleensä Kiinassa valmistetun kopiotuotteen tunnistat epämääräisistä tuotenimistä sekä edullisesta hinnasta. Me toivomme, että kunnioitat itseäsi sekä herkkää elimistöäsi niin paljon, ettet osta epämääräisiä kopiotuotteita, jotka saattavat aiheuttaa myös terveysongelmia.

Lunette kuukupit valmistetaan Suomessa laadukkaasta FDA-hyväksytystä ja testatusta silikonista sekä korkealaatuisista hyväksytyistä väriaineista. Lunette kuukautiskupit ovat käyneet läpi tarkan laadunvalvonnan, tiukan TGA hyväksyntäprosessin sekä kalliin FDA hyväksyntäprosessin.

Lunette kuukupit ovat saatavilla verkkokauppamme valikoimasta täältä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top