Kysynpä vaan

IMG_8877Olen pitänyt blogia jo yli kolme vuotta! Olen kertonut kaikenlaista synnytyksestä asumisterveysvinkkeihin. Mietityttää onkohan montakin lukijaa, jotka ovat uskollisesti seuranneet blogia alusta asti. Välillä mietin, millaisen kuvan Kotitalouskriisi piirtää minusta.
En kuitenkaan tarkalleen tiedä, keitä te lukijat oikein olette. Ja mitä te täältä blogissani etsitte. Olen saanut viimeaikoina liikuttavia viestejä teiltä. Moni on muun muassa kertonut päässeensä eroon vuosia riivanneista iho-ongelmista viimeaikaisten vinkkieni avulla. Olen todella onnellinen, että blogistani on ollut apua ja iloa.
Huomasitkohan jo haastatteluni uusimmasta Kaksplussasta? Sielläkin on muutamia vinkkejä kemikaalipihiin elämään.IMG_8873
Mutta nyt haluan tietää enemmän teistä!
Tästä alta löydät kyselyn, olisin todella kiitollinen, jos vastaisit muutamaan nopeaan kysymykseen.

7 Comments

 1. En tiedä monta kertaa oikein vastasin, kun netti pätkii täällä 😀 mutta tosi kiva idea tämä!!

  Vastaa
 2. Tilli
  13.11.2015

  Kysely iei toiminut kunnolla älypuhelimella, ei täpännyt vaihtoehtoa. Yritin muutamaan kertaan.
  Hyvä idea silti. Toteutus vaan ontui.

  Vastaa
 3. Mira
  14.11.2015

  Hei, unohtui laittaa tuohon kyselyyn tällainen aihe kun synnytysvauriot. Aiheeksi, josta olisi kiinnostava lukea. En tiedä, onko sulla omakohtaisia kokemuksia tai ajatuksia tai tietoa aiheesta mutta olisi mielenkiintoista kuulla, mikäli on.

  Vastaa
  1. Maria
   15.11.2015

   Mulla ei ole kovinkaan paljon sellaistista kokemusta. Paitsi että havahduin että mulla on vatsalihasten erkauma. Mutta en kyllä koe että siitä olisi mitään haittaa. Mietin, josko keksisin näkökulman aiheeseen.

   Vastaa
 4. Suvi
  15.11.2015

  Toimi älypuhelimella. Selaimena chrome. Monesti esim. Samsungin käyttämä selain (joku web browser) toimii huonosti näissä (ja monesti sulkee netin tuosta vaan)

  Vastaa
 5. iiu
  15.11.2015

  Menin ihan sitä varten kirjastoon, että halusin lukea sinun haastattelun tuosta lehdestä! Kaikkien maailman ihmisten pitäisi lukea sinun blogia, se on ajatuksia herättävä ja opettavainen. Kiitos!

  Vastaa
  1. Maria
   15.11.2015

   Ihana kuulla! Kiitos!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top