Lahja minulle

DSCF8979
Onko nyt joulu tai juhannus? Maisemia katselemalla se ei selviä.
DSCF8986
Vaan on se uskottava. Joulu on ovela. Ja minä sain ensimmäisen joululahjan!
Kävin muutama viikko sitten Pür kaupassa tutustumassa Jurliquen tuotteisiin. Tuotteita esitellyt Maria lupasi tehdä minulle kasvohoidon joululahjaksi. Maria kutsui minut blogiyhteistyö-kasvohoitoon Living Day Spahan, joka on sijaitsee parin korttelin päästä meiltä.
DSCF8996

Olen Pür-kaupan vierailun jälkeen käyttänyt iltaisin kasvoille kehäkukkavoidetta, joten tiesin, että luvassa on ainakin ihania hetkiä Jurliquen omalla maatilalla kasvaneiden yrttien ja kukkaistuoksujen parissa.
Hoidon eri vaiheiden välissä Maria suihki kasvoilleni kamomilla-ruusu -vettä. Minulle kyllä kerrottiin muistakin hoidossa käytetyistä tuotteista, mutta vaivuin jonkinlaiseen transsiin, joten en nyt osaa tarkemmin kertoa, mitä kaikkea tuli testattua. Tunnin kestänyt kasvo-, niska- ja käsihieronta oli kuin taideteos.
Rakastan tuoksuja, mutta herkkäaistisena saan usein huonon olon kosmetiikassa käytetyistä synteettisistä tuoksuista. Laadukkasta luonnonkosmetiikasta minäkin voin nauttia. Yksikään tuoksu ei ärsyttänyt ihoa eikä nenää.
DSCF9005
Jokaisen pitäisi saada tällainen joululahja! Rentoutuneena on hyvä suunnata kohti jouluvalmisteluja.
Usein kasvohoidon jälkeen iho punottaa ja helottaa. Ei tällä kertaa. Alla kuva ilman ripaustakaan meikkiä.
DSCF8993DSCF8991
Eikä tässä vielä kaikki, te lukijat saatte 10% alennuksen Jurlique-hoidoista Living Day Spassa tammikuun loppuun asti!
Living Day Spa on osoitteessa Muukalaiskatu 1. Kannattaa jäädä siis Olympiaterminaalin pysäkillä, jos paikalle pyrähtää raitiovaunulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top