Lapset stailaa ja Yoogaia-koodi

DSCF0324Viimeinen kuulutus. Paluulento Kyöpelivuorelle lähtee nyt. Noidat, puput ja tiput boarding passit esiin. Tuossa on pahvilaatikko ja tuolla portaiden päässä on vintti.
Vaikka olenkin valmis antamaan pääsiäiselle lähtöpassit, oli meillä ihan kiva loma. Käväisimme katsomassa maatilan eläimiä Falkullassa ja päiväretkellä Tallinnassa. Muuten olemme muhistelleet lasten toiveesta kotona. Ja minä alan mökkihöpertyä ja keksiä uusia nettiriippuvuuden muotoja.
Olen pyhien aikana jäänyt ihan pikkuriikkiseen Instagram-koukkuun. Sain #lapsistailaa -haasteen. Lapset saivat päättää kahden viimeisen lomapäivän asuni. En muuten ennen tiennyt, mikä #ootd on.

DSCF0304
Viisvee valitsi sateenkaaria ja yksisarvisia. Kengät ElNaturalista*.

Viisvee valitsi sateenkaaria, yksisarvisen, oranssia ja keltaista.
DSCF0312
Kolmevee stylisti ja muodin uhri.

Kolmivuotias valitsi violettia. Ja kuinka imartelevaa, että lapsi valitsi minun neuloman hameen. Paidasta viisivuotias oli sitä mieltä että se on kaunis, mutta näyttää ikivanhan mummon tai noidan puserolta. Kävin heittämässä sen äsken Fidan laatikkoon.
Instan lisäksi olen löytänyt toisen nettiriippuvuuden. Se haastaa liikkumaan.
Tähän asti kroppani salaisuus on ollut arkiliikunta. Lasten kantamisesta ja rattaiden työntämisestä olen saanut niin vahvat käsivarret, etten olisi koskaan uskonut sellaisia saavani.
DSCF0327
Mutta nyt kun lapset ovat jo jonkin aikaa kulkeneet itse, huomaan että uhkeat hauikseni alkavat lytistyä kuin heliumpallot pakkasessa. Olen hädissäni aloittanut käsilläseisontakuurin. Seison aamuin illoin käsilläni. Se treenaa aika hyvin koko kroppaa.
Mutta nyt haluan enemmän lisää! Takapuoli muun muassa olisi kiva.
Ennen lapsia harrastin joogaa päivittäin. Jostain syystä astangaharrastus jäi kokonaan pois elämästäni, vaikka minun piti olla se mammajoogaryhmän ärsyttävä eturivin hikari!
Ei hätää. Aion aloittaa uudelleen Yoogaian avulla. Yoogaia on suomalainen innovaatio, joka on täydellinen esimerkiksi juuri lasten kanssa kotona oleville. Ja sellaisille, jotka eivät koskaan saa takamustaan ylös kunto- tai joogasalille asti. Yoogaia-nettipalvelun kautta voi osallistua kuntotunnille, sinä näet opettajan ja opettaja näkee sinut. Tunteja voi katsoa myös tallenteilta.
Jos on lusmu mato urheilemaan, kuten minä, on livetunti netissä loistava. Voin olla kotona, mutta opettaja vahtii, että en karkaa tyhjentämään astianpesukonetta tai vastaamaan sähköposteihin.
Aion osallistua ensimmäiselle tunnille heti huomenna. Tästä linkistä näkee kattavan lukujärjestyksen. Tarjolla on muun muassa joogaa raskaana oleville, kurvikkaille, golffaajille, miehille, toimistotyöläisille, ratsastajille… Sitten on myös balettia, niska- hartia -jumppaa, syvävenyttelyä, reisitreeniä, lantion avausta… siis jokaiselle jotain!
Kokeile sinäkin Yoogaiaa kanssani! Saat kokeilla Yoogaiaa ilmaiseksi kahden viikon ajan koodilla KOTITALOUSKRIISI2015.
DSCF0328

Tee näin:

 • Klikkaa itsesi Yoogaian sivuille. Aloita ilmainen kokeilu.
 • Rekisteröidy esimerkiksi Facebook-tunnuksilla.
 • Koodilla KOTITALOUSKRIISI2015 voit osallistua kaikille tunneille ja katsoa tallennettuja tunteja kahden viikon ajan.
 • Jos tykästyit, kokeilujakson jälkeen voit ostaa lisää aikaa (kuukausi 20 €, vuosi 180 €).

 

2 Comments

 1. Tania
  16.4.2015

  Minulla on pian 10-vuotias homealtistunut (ja valitettavasti homeesta sairastunut) lapsi, jonka koen pelastaneeni saastuneesta rakennuksesta ensin kotikouluun siirtymisellä ja myöhemmin vanhan koulun alueelta pois muuttamisella. Elämäni paras päätös! Oma lapsi on ollut pian kaksi vuotta pois mm. sädesientä, muita homeherkkuja ja isoja määriä mineraalivillaa (epämääräisesti toiminut ilmastointi puski mineraalivilloja huoneilmaan) sisältäneestä koulurakennuksesta. Astma jäi, mutta se on nykyään jo hyvin hallinnassa.

  Vastaa
  1. Tania
   16.4.2015

   Jaahas, tää pomppasi jotenkin tänne, väärän aiheen alle. 🙂 Voit poistaa!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top