Sairaudet, oireet ja näkö osana minuuden kokemusta

Olin vieraana Yle Perjantai -ohjelmassa, jonka näet tästä linkistä. Ohjelman aiheena oli ”Löydä oma itsesi!”.

Kerroin ohjelmassa, kuinka huomasin lapsena, että minuuden kokemukseni saattoi muuttua lennosta. Olen puoliksi suomalainen ja puoliksi suomalainen. Sulauduin aina kameleontin lailla tilanteeseen ja maahan, jossa olin.

Kun minuuden kokemukseni vaihtui suomalaisesta Mariasta espanjalaiseen Marían, muutos minuuden kokemuksessa näkyi ja tuntui kokonaisvaltaisesti: äänensävyni muuttui, mieltymykseni muuttuivat, se mitä ajattelin ja millä kielellä muuttui, myös fyysiset eleeni muuttuivat.

Nykyään tiedostan, että tuo minuuden kokemus, josta puhun vaikuttaa enemmän, kuin osaamme kuvitellakaan. Myös lääketiede tunnistaa minuuden kokemuksen vaikutuksen terveyteen. Tästä mielenkiintoinen esimerkki ovat ihmiset, joilla on useampia minuuden kokemuksia, ihmiset joilla on sivupersoonia.

Yhden ihmisen eri sivupersoonilla voi olla erilaisia sairauksia. Allergia voi kadota ja näkö parantua, kun minuuden kokemus muuttuu.

Tästä ilmiöstä on kertonut esimerkiksi Sanna, jolla on kolme täysin erilaista persoonaa. ”Perusminäni tupakoi, mutta bile-Sanna ei polta lainkaan. En myöskään tarvitse silmälaseja, vaan näen yhtäkkiä ihan normaalisti.”

Myös esimerkiksi allergioiden ja ihottumien katoaminen ja ilmestyminen eri sivupersoonilla on todettu monissa tieteellisissä lähteissä.

Tästä herää väistämättä kysymys, mitä jos sairaudet ja oireet ovatkin jotain, joka liittyy saumattomasti minuuden kokemuseen? Tämähän tarkoittaisi sitä, että muuttamalla tuota minuuden kokemusta, on mahdollista muuttua niin, että sairaudelle ei jää tilaa ilmetä!

Juuri tästä on kyse Free to Heal ® -menetelmässä, jonka opetan verkkokurssillani ja Eroon oireista -kirjassani. Myös ohjatut kuunteluharjoitukset ja meditaatioäänitteet, joita olen tehnyt muutavat kokemusta siitä, ”millaista on olla minä”.

Näkeminen osana minuuden kokemusta

Myös näkeminen on yhteydessä minuuden kokemukseen. Usein ajattelemme näkemistä automaattisena prosessina. Todellisuudessa näkeminen on taito, jonka opimme. Siihen, miten näemme vaikuttaa kulttuurinen konteksti, perhe ja kaikki elämän aikanamme tapahtuneet kokemukset.

Suurin osa, jopa 90% näkemisestä tapahtuu mielessä. Näemme vasta, kun aivot rekisteröivät tiedon. Eli tekevät tulkinnan siitä, mitä näemme. Sisäiseen näkemiseen vaikuttaa ydinuskomukset, asenteet itseämme ja maailmaa kohtaan.

Tästä yksi esimerkki on sininen väri. Historiallisen aineiston perusteella vaikuttaa siltä, että sinistä väriä ei ollut olemassa ihmisille ennen kuin sana sininen keksittiin. Väri kyllä oli olemassa, mutta ihmiset eivät nähneet sitä, sillä sille ei ollut konseptia. Taivas on kenties nähty valkoisena, harmaana, vihreänä tai punertavana.

Näkemiseen vaikuttaisi pätevän sama kuin sairauksiin ja oireiisin. Muuttamalla asenteita itseäsi, maailmaa ja näkemistä kohtaan on mahdollista vaikuttaa fyysiseen näkökykyyn.

Riikka Karjanlahti ja Kirkas näkö

Ystäväni Riikka Karjanlahden supersuosittu Kirkas näkö -verkkokurssi on aivan mahtava seikkailu, jos haluat tutustua luonnolliseen näkemiseen ja tukea silmiesi hyvinvointia ajatuksilla, tunteilla, ja muilla luonnollisilla keinoilla.

Riikka itse käytti silmälaseja 18 vuotta ja pääsi niistä kokonaan eroon menetelmällä. Hän on ollut nyt neljä vuotta ilman laseja. Tätäkin tärkeämpänä hän kokee muutoksen mielen tasolla: ”Silmälasittomuutta tärkeämpää minulle on yhteys, jonka koen silmiini ja se, kuinka luonnollinen näkeminen on laajentanut kykyäni nähdä elämä ja maailma.”

Tutustu Kirkas näkö -kurssiin ja nappaa tarjous koodilla LAHJASILMILLESI tästä.

Aurinkoa ja valoa!
Maria

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top