Superviikonloppu

Helatorstaina me vanhmemmat menimme yöreissulle Turkuun. Tapasin siellä Maija-ystävääni, joka on sitten viime näkemän saanut lapsen. Ja minä kaksi. Silti juttu jatkui saumattomasti siitä, mihin se viimeksi jäi.
Koska kotiin jäi ”äiti, äiti älä lähde” -kuoro. Päätin, että Turusta palattuani, hyvitän kaiken olemalla superläsnäoleva superäiti. Ja olinkin!
Näin se sujui:
Perjantai

Lauantai

 • Pihaleikkejä
 • Pyöräretki rannalle ystävien kanssa

Sunnuntai

 • Yhdistetty tutkimus-, frisbeegolf- ja uimaretki Sipoon metsiin

Onnistuin läsnäoloharjoituksessani niin hyvin, että jopa ohikulkija noteerasi sen. Lauantai-iltana ystäväni Lauran ja lasten kanssa narua hypätessä, ohikulkija tuli kehumaan, että kylläpä me äidit leikimme hienosti lapsiemme kanssa.
Kommentti tuntui imartelevalta. Mutta mistä huomio kertoo? Ovatko puhelinta tuijottavat vanhemmat siis tyypillisempi näky kuin leikkivät? Tiedän kyllä kumpaan ryhmään haluaisin kuulua, vaikka en aina siltä näytäkään…
Sunnuntaina minä ja Reino sen sijaan saimme palautetta paheksuvan katseen muodossa, ironista kyllä, juuri sellaiselta puhelinta räpläävältä vanhemmalta.
WP_20140601_16_31_02_Pro
Sillä me ollaan ne aikuiset, jotka hyökkää lasten kiipeilytelineisiin!

*Kengät Crocs (saatu)
*Lasit  Carrera (saatu)

4 Comments

 1. Anni
  2.6.2014

  Voin hyvin kuvitella itseni hiekkalaatikkoleikkeihin tai kiipeilytelineisiin vaikka lapsia ei olekkaan. Ikä lähenee neljääkymppiä mutta oon säilyttänyt ihanan lapsenmielisyyden. Välillä saatan pitkiä aikoja seurata koppakuoriaisia ja pidän kesäisin sisiliskofarmia. Ihan tolkun ihminen kumminkin. Kännykkää räpläävät aikuiset on tylsiä ja virallisia. Ympärillä tapahtuu koko ajan jotain mitä puhelimesta ei voi nähdä ja kokea.

  Vastaa
  1. maria
   2.6.2014

   Mahtava viesti! Hyvä muistutus, ettei tarvitse lapsia ollakseen lapsenmielinen.

   Vastaa
 2. rosa
  3.6.2014

  Hih! Kiipeilytelineet on mahtavia, itse en ole tosin uskaltautunut vajaa kolmevuotiaan edessä vielä kiipeillä noin isoissa telineissä 😀 Kummasti sitä vaan aristaa päästää lapsiaan apinoimaan vaikka itse meni pienenä vaikka missä!

  Vastaa
  1. maria
   4.6.2014

   Totta kai kiipeät! Noi telineet on niin nerokkaasti suunniteltu, ettei niissä pääse korkeammalle kuin taidot / lapsen pituus sallii! YLÖS!

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top