Aika uudistua ja hankkia kalenteri vuodelle 2023

Lapsesta asti minulla on ollut paperikalenteri. Pisimpään minulla on ollut ylioppilaslahjaksi saamani LongChampin nahkakantinen kalenteri. Se oli käytössäni lähes 15 vuotta. Pieni ruskea kalenteri, johon ostin joka vuosi uudet sivut, palveli loistavasti siihen asti, että siirryin käyttämään puhelimen kalenteria seitsemisen vuotta sitten. (Nyt kun katselen vanhaa LongChampiani, mietin että sen sivut on ihan liian pienet. Muistiinpanoni ja to do -listani eivät enää millään mahtuisi sen pikkuruisille sivuille.)

Puhelimen kalenterissa on hyvät puolensa: puhelimessa olevan kalenterin kautta voin jakaa kalenterimerkintöjä vaikkapa puolison tai assarini kanssa. Lisään edelleen puhelimen kalenteriin sellaiset merkinnät, jotka on tärkeä jakaa jonkun toisen kanssa. Kurkin myös puolison menemisiä hänen kalenteristaan puhelimen kautta. Koko paletti on kuitenkin parhaiten hallussa paperikalenterissa.

Käytin puhelimen kalenteria noin 7 vuotta. Kunnes vuosi sitten vaihdoin takaisin paperikalenteriin ja elämänlaatuni parani huimasti!

Kiitollisuuden vuosi 2022 ja paluu paperikalenteriin

Viime vuonna julkaisin ensimmäisen itse suunnittelemani kalenterin, jonka nimi on Kiitollisuuden vuosi 2022. Olen saanut ihanaa palautetta kalenterista. On mahtava huomata, että välttämättömyys, kuten kalenteri, voi lisätä hyvinvointia. Kalenteri on loistava esine, jonka kautta voi ujuttaa elämäänsä hyvää tekeviä ajatuksia ja tunteita. Onhan kalenteri lähes aina mukana ja sitä käytetään päivittäin, jopa useita kertoja päivän aikana. Ajatella, miten suuri voima sillä voi olla, jos joka kerta kun otat kalenterin, muistat kiitollisuuden ja periaatteet, jotka lisäävät tutkitusti onnellisuutta ja terveyttä.

Kalenterissani on alustus jokaiselle kuukaudelle sekä viikottaiset tehtävät ja voimalauseet. Vuoden alussa kutsuin kaikki kalenterin omistajat ilmaiseksi pitämääni Aarrekarttatyöpajaan. Kalenterissa on myös linkkejä ilmaisiin meditaatioihin.

Kalenterini kautta saat siis paljon muutakin kuin pinon paperia.

Näin paperikalenteri on auttanut minua

Olen ex-tempore -ihminen. Minun olisi helpompi lähteä maailmanympärysmatkalle ensi viikolla, kuin suunnitella se vuoden päähän. Itselläni yksi ”haaste” onkin ollut vaikeus tehdä suunnitelmia pidemmälle aikavälille.

Olen jo vuosia unelmoinut siitä, että viettäisimme yhden lukuvuoden ulkomailla. Vasta nyt, ensimmäisenä vuonna kun käytän taas paperikalenteria, sain järjestettyä ”ulkomaankomennuksen”. Lähdemme siis syksyllä puoleksi vuodeksi Espanjaan, toiseen kotimaahani.

Uskon, että tässä muutoksessa yksi tekijä on ollut se, että paperikalenterin kautta olen saanut jotenkin konkreettisemmin kiinni unelmastani ja suunnitelmista. Olen myös joka aamu vilkaissut Aarrekarttaani. Näyttää siltä, että kaikki sen kohdat alkavat toteutua…

Väitän myös, että olen stressannut vähemmän. Paperikalenterissa näen yhdellä vilkaisulla koko viikkoaukeaman ja kaikki tehtävät asiat. Tehtävät ja menot tuntuvat paljon konkreettisemmilta paperikalenterissa.

Aika uudistua! Hanki Uuden ajan kalenteri 2023

Ensimmäinen kalenterini, Kiitollisuuden vuosi 2022, on ollut menestys. Olen saanut ihanaa palautetta kalenterista läpi vuoden. Kustantamoni, Viisas Elämän kanssa olikin helppo tehdä sopimus seuraavasta kalenterista.

Vuoden 2023 teemaksi olen valinnut uudistumisen. Uudistuminen on jatkuvaa, me uudistumme solujemme tasolla joka hetki. Koska uudistumista on mahdoton pysäyttää tai estää, on paras valjastaa se oman hyvinvoinnin tueksi ja suunnata sen voima kohti niitä asioita, joita toivoo.

Jos nyt mietit kalenteria vuodelle 2023, suosittelen nappaamaan kalenterini pikimmiten. Kalenteri on lähtenyt painoon ja sitä painetaan rajallinen määrä, eikä uusintapainoksia oteta.

Kenties olet ollut ihminen, joka hankkii uuden kalenterin viimetingassa? Tee muutos ja hanki se tänä vuonna jo nyt!

Hankkimalla kalenterin nyt, varmistat myös paikkasi supersuositussa Aarrekarttatyöpajassa, joka pidetään vuodenvaihteen tienoilla. (Voit myös katsoa tallenteen myöhemmin, jos et pääse mukaan online-tapahtumaan.)

Uuden ajan kalenterin löydät esimerkiksi Sopo-verkkokaupastani:

kalenteri vuodelle 2023

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top