Kesällä on aika pitää itsestä huolta – Ecotoolseilla teet sen ympäristöä kunnioittaen

Kesä on loistavaa aikaa pitää itsestään huolta: syödä paremmin, nukkua univelat, hengittää raikasta ulkoilmaa, uida luonnonvesissä ja pitää hauskaa.

Jos aikaa jää, kannattaa myös panostaa itsensä hemmotteluun ja puunaamiseen. Kosketus lisää kehon hyvänolonhormoneja, ja nehän parantavat mielen ja kehon hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Ecotools on kehittänyt laajan työkalupakin itsensä hemmotteluun. Mikä parasta, suurin osa Ecotools-kauneudenhoitotarvikkeissa käytetyistä materiaaleista on ekologista bambua, kierrätysalumiinia, maatuvaa kasvikuitua tai kierrätysmuovia.

 

Suosikkituotteet kesäksi

Yksi aivan ehdoton tuote mökille on Luffa-pesusieni, joka on valmistettu pesukurkku-nimisen kasvin hedelmästä. Myös kuorivat hanskat, varrellinen pesuharja sekä kierrätysmateriaalista valmistettu pesusieni tulevat hyvään käyttöön kesällä. Nämä kaikki helpottavat peseytymistä ja vähentävät pesuun tarvittavan saippuan määrää.

Kasvonaamiot ovat rentouttavaa kesätekemistä, joista nauttii niin iho kuin mieli. Kasvonaamion teko on mukavaa, kun apuna on Ecotoolsin kasvonaamiosetti, joka sisältää naamiosiveltimen sekä kasvikuituiset puhdistussienet.

Ecotools-välineet ovat vegaanisia.

Tutustu Ecotools-tuotteisiin tästä. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top