Kim Anami – Hyvinvointia ja terveyttä seksistä

kim ananmi kuka on

Kuka on Kim Anami?

Olen puhunut vuosia sisäisestä voimasta, ja siitä, kuinka sen valjastamalla voimme nähdä positiivisia muutoksia omassa elämässä. Free to Heal -menetelmäni yksi keino oppia käyttämään sisäistä voimaansa, jota kannamme ajatuksiemme ja tunteittemme tasolla.

Tässä kirjoituksessa aiheena on kuitenkin toisenlainen sisäinen voima. Nimittäin se fyysinen voima, mikä meillä on tuolla jalkojen välissä…

Kim Anami on uuden ajan ”seksiguru”, parisuhdeneuvoja ja ”vaginal weight lifter” (miten sen voisi edes suomentaa?). Hän siis nostelee painoja emättimellään. Itse olin ainakin aivan vaikuttunut, kun löysin avainsanan #thingsiliftwithmyvagina.

Ja pakkohan minunkin oli kokeilla, että kuinka paljon ”rautaa” pystyn kannattelemaan lantiopohjan lihaksillani.

Voit varmasti arvata, että olin aivan tohkeissani, kun ihailemani Kim vastasi myöntävästi haastattelupyyntööni!

Vahva vagina tuo terveyttä koko kehoon

Keskustelimme tunnin ajan terveydestä, seksuaalisuudesta ja henkisyydestäkin.

Koen, että näemme maailman hyvin samalla tavalla. Hänen näkemyksensä sairauksien juurisyystä on oikestaan aivan sama, kuin minun näkemykseni. Puhumme aiheesta vain hieman eri termein. Anamin näkemys on, että seksuaalienergia on luovaa, elämää kannattelevaa energiaa ja että sairaudet ovat seurausta tuon energian ”jumiutumisesta” tai epätasapainosta.

Kun minun ”reseptini” sairauksiin ja oireisiin on tuon saman energian virran tasapainottaminen mielen ja tunteiden kautta (ja kyllä seksin avulla voi erinomaisesti tehosta menetelmäni harjoittelua, kuten Eroon oireista -kirjassakin opastan).

Kim Anami taasen menee suoraan asiaan ja lähtee ylhäältä alas. Hänen näkökulmansa on, että paras työkalu paranemiseen on paneminen, seksi, orgasmit ja erityisesti kohdunkaulaorgasmi (yhdistettynä mielen- ja tunnetason harjoituksiin).

Vahva lantionpohja, väkevämpi nautinto synnytyksen jälkeen

Keskustelun lopuksi kerroin hänelle henkilökohtaisesta ”haasteestani”, joka ilmaantui edellisen upean kotisynnytykseni jälkeen. Synnytys vei minut tajunnanräjäyttävän ihanan nautintoon. Tuntuu, että se oli ikään kuin kutsu: Näin upeita asioita kehosi voi sinulle tuottaa.

Haikailen tuon kokemuksen perään, mutta haluaisin saavuttaa sen saamatta lisää vauvoja. Uskon, että avain suurempaan nautintoon tulee sisäisen voiman kautta, jota voi toki harjoittaa mielellä, mutta myös lantionpohjan harjoitusten kautta.

Niinpä aion osallistua tammikussa alkavaan Vaginal Kung Fu -salonkiin, jossa Kim Anami opastaa kädestä pitäen, miten saan niin vahvan emättimen, että sillä voi esimerkiksi avata pullon, tai ampua pingispalloja.

Voit tutustua Kimin Vaginal Kung Fu -valmennukseen tästä.

Suosittelen tätä valmennusta koko sydämestäni, jos kärsit mistään naiseuteen liittyvistä haasteista, emätinvaivoista, huonosta virtsanpidätyskyvystä tms.

Yltäkylläisyyttä magneettisella emättimellä

Sivusimme keskustelussa mielenkiintoista aihetta, joka voi olla vaikea ymmärtää, jos maailmankuva on kovin jumahtanut menneeseen. Kim Anamin näkemys on, että kun nainen löytää todellisen nautinnon ja tervehdyttää oman suhteen seksuaalisuuteen, emätin alkaa magneetin lailla vetää puoleensa myös taloudellista ja aineellista hyvinvointia.

Ymmärän ihan 100%, että tämä voi särähtää korvaan ja kuulostaa absoluuttiselta hölynpölyltä. Itse taas näen, että tässä on pointtinsa. Tiedekin on havainnut, että emättimen mikrobiston ja naisen sosioekonomisen aseman välillä on yhteys. Korkean sosioekonomisen aseman omaavilla naisilla on parempi ja rikkaampi emättimen mikrobisto. Itse pidän hyvin mahdollisena, että tämä johtuu siitä, että ihmisellä on kenties vähemmän seksuaalisuuteen ja naiseuteen liittyvää häpeää varastoituneena, eli ”energia virtaa” tuolla kehon aluella paremmin. Yksi keino parantaa tuon alueen olosuhteita on fyysinen treeni yhdistettynä tunteiden käsittelyyn. Tätä juuri Kim opettaa Vaginal Kung Fu kurssillaan.

Katso keskustelumme YouTubesta:

Lue lisää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top