Kahdeksantoista tapaa käyttää sheavoita

Sheavoi on monikäyttöinen tuote. Listasimme erilaisia tapoja käyttää sheaa ihon, hiusten, ja parrankin hoidossa sekä kauneudenhoidossa, tässä niistä 18, olkaapa hyvät!

1.  Kuivan ihon pelastaja

Levitä sheavoita paikallisesti erittäin kuiville ihoalueille kuten kyynärpäille, polville ja kantapäille. Huomaat pian, miten sheavoin hoitavat ainesosat saavat ihon välittömästi paremman tuntuiseksi.

2. Huulivoide

Käytä huulivoiteena kuiville huulille, jotta ne pysyvät kosteutettuna koko päivän. Tietynlaisten huulivoiteiden käyttö voi itseasiassa pahentaa huulten kuivuutta, jolloin huulet ”jäävät koukkuun” huulirasvaan. Sheavoi ei aiheuta tätä efektiä, vaan oikeasti hoitaa huulten ihoa.

3. Hierontavoide

Lämmitä sheavoita käsissä ja käytä väsyneiden ja kipeiden lihasten hierontaan. Sheavoi  muuttuu lämmössä juoksevaksi ja öljymäiseksi.

4. Aftersun-voide

Käytä sheavoita rauhoittamaan auringossa ärtynyttä tai punoittavaa ihoa.

5. Aftershave naisille ja miehille

Levitä sheavoita iholle sheivauksen jälkeen. Sheavoi rauhoittaa ja pehmentää vasta ajellun ihon.

6. Kosteuttava naamio

Käytä sheavoita puhdistuksen jälkeen tehokosteuttavana naamiona tai yövoiteena kasvoille.

7. Vauvarasva

Vauvan pepun herkkä iho rauhoittuu sheavoilla. Myös muut vauvan kuivat ihoalueet kuten posket rauhoittuvat ja pehmentyvät. Sheavoi on erittäin turvallinen ihonhoitotuote erityisesti lapsille ja vauvoille. Sheavoi on syötävää, joten se ei takuulla sisällä lapsille tai eläimille haitallisia aineita.

8. Raskausarpivoide

Levitä sheavoita vatsan alueelle alkuraskaudesta asti. Näin estät ja vähennät raskausarpien syntyä.

9. Kynsinauhavoide

Käytä sheavoita kynsille ja kynsinauhoille pehmentämään ja kosteuttamaan.

10. Kulmakarvatuote

Kulmakarvat saavat kiiltoa ja syvyyttä väriin, kun lisäät meikin lopussa kulmakarvoihin sipaisun sheavoita. Voit myös muotoilla kulmakarvat ja pitää ne ojennuksessa sheavoin avulla.

11. Hyönteisten pistoksiin ja puremiin

Levitä sheavoita paikallisesti hyttysen pistoksiin ja hyönteisten puremille rauhoittamaan ihoa.

12. Hiushoito

Käytä sheavoita kuiville latvoille ja luonnonkiharoihin silottamaan pörröisyyttä. Levitä pieni määrä sheavoita ensin käsiin. Sitten hiero vähän kerrallaan hiuksiin.

13. Partavoide

Käytä pehmentämään karkeita partakarvoja ja rauhoittamaan parran alla olevaa ihoa.

14. Oil-pulling-hammastahna

Oil pullingin, eli öljypurskuttelun sijaan hampaat voi myös silloin tällöin harjata sheavoilla. Laita pieni nokare öljyä hammasharjalle ja harjaa hampaat tavanomaiseen tapaan huolellisesti ja hellästi. Sheavoi tekee hyvää ikenille ja sheavoin rasva imee itseensä epäpuhtauksia hampaiden pinnoilta.

15. Meikinpoistaja

Sitkeimmänkin huulipunan saa poistettua sheavoilla. Silmien alle meikinpoiston jälkeen jääneet ripsivärit saat poistettua sheavoihin kastetulla pumpulipuikolla tai paperilla, jossa on vähän sheavoita.

16. Mineraalimeikkivoide

Jos sinulla on jauhemaisia mineraalimeikkipohjia, voit tehdä mineraalimeikistä ja sheavoista värillisen päivävoiteen. Laita ripaus meikkiä kädellesi ja sekoita siihen nokare sheavoita sekoita ainesosat huolellisesti keskenään. Taputtele ohut kerros värillistä sheavoita kasvojen iholle tasoittamaan ihon väriä.

17. Deodorantti

Luonnonmukaisen ja tehokkaan deodorantin saat näin: Sekoita kämmenellä ripaus emäksistä MeineBase-mineraalisuolaa ja sheavoita keskenään. Levitä voidetta kainaloihin. Voit myös lisätä tipan suosikkituoksuasi eteerisenä öljynä.

18. Aurinkosuojavoide

Sheavoin avulla voit valmistaa turvallisen UV-suojavoiteen, joka ei sisällä kemiallisia UV-filttereitä. Ohjeen voiteeseen löydät tästä.

Safkanetin valikoimissa on kaksi Sheavoita, toinen sheavoi sisältää vain yhtä ainesosaa, luomulaatuista sheavoita. Toiseen on sekoitettu ihoa rauhottavaa kehäkukkaa.

OSTA TÄSTÄ

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top