Marian lahjavinkit isänpäiväksi

Nyt ei voi kenenkään isä jäädä kylmäksi, sillä olen koonnut parhaat isänpäivän lahjavinkit. Näistä valikoin lahjat niin puolisolle, kuin omalle isälleni.

Kosmetiikkaa

Usein unohdetaan, että myös miehet nauttivat hyvästä ja erityisesti turvallisesta ja ekologisesta kosmetiikasta. Safkanetin valikoimasta löydät aivan supertehokkaan uutuuden: The Ohm Collectionin jauhemaiset ja alumiinittomat deodorantit. Miehille sopivia tuoksuja ovat erityisesti Seetri sekä Frankensiisi.

Joidenkin miesten jokapäiväisiin askareisiin kuuluu sheivaaminen. Pahvikoteloon pakattu tehokas mutta ekologinen ja ihoystävällinen parranajo- ja sheivaussaippua on nerokas. Sen pehmeä vaahto todella helpottaa sheivausta eikä ärsytä ihoa. Tavanomaisen partavaahdon tai -geelin korvaaminen palalla vähentää päivittäistä kemikaalikuormaa ja muovin kulutusta. Tietty yksi hyvä lahjavinkki olisi palasaippuasetti koko keholle, siinä tulee mukana myös sheivaussaippua.

Parasta kahvia

Varmasti monien isien lempilahja on aamupala ja kuppi huippulaatuista kahvia sänkyyn. Minun onnekseni myös oma isäni on aloittanut nyt kuudenkymmenen vuoden ikäisenä kahvinjuonnin, joten aion yllättää hänet kahvialan ammattilaisten suosittelemalla Aeropress-kahvinkeittimellä. Etenkin yksinasujalle tai kodin ainoalle kahvinjuojalle Aeropress on superkätevä, sillä sillä valmistuu yksi kuppi huippulaadukasta kahvia kerrallaan. Mizun supertyylikkäät termosmukit ovat varmasti jokaisen kahvinystävän toivelahja.

Puhdasta vettä tyylikkäästi

Isäni ja puolisoni ovat molemmat urheilumiehiä. Reino pelaa lätkää ja isäni juoksee sekä käy kuntosalilla. Rankan fyysisen suorituksen aikana olisi hyvä juoda melkein litra vettä tunnissa. Ja tietenkin parasta olisi, että vedessä ei olisi ylimääräisiä kemikaaleja esimerkiksi muovipulloista. Sveitsilläisen SIGGin metalliset urheilupullot ovat osoittautuneet aivan todella käteviksi: kevyiksi ja helpoiksi täyttää, pestä ja käyttää. Lisäksi nämä ovat todella tyylikkäitä ja ovat tosiaan metallia, vaikka muotokieli on napattu muovisista juomapulloista.

Jäämiehen supervoimat

Uskon, että tämän vuoden hittilahja on menetelmä, joka paljastaa isän omat sisäiset supervoimat. Aion ostaa niin isälleni kuin puolisollenikin jäämies Wim Hofin 10 viikon nettikurssin, jonka aikana opitaan tehokas hengitystekniikka, fyysisiä voima- ja notkeusharjoituksia, kylmätreeni sekä meditaatio- ja rentoutustekniikoita. Menetelmän edut terveydelle on todistettu monenlaisissa testeissä. Kurssin voi ostaa tästä. Kirjoitin menetelmästä myös Kotitalouskriisi-blogiini.

Ps. Ettehän kerro Reinolle 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top