Poks

Nukkuvat jalat

Huo-men-ta.
Yö meni aika hyvin. Nukuinko? En tiedä, ehkä. Tuntuu ihan hyvältä. Tosin voi olla, että olen herännyt 100 kertaa. Vaikea sanoa.
Se on varmaa, että vauva sai maitoa vasta kun kello löi viiisi. Huomasin silloin vauvan hampaiden tulleen ikenen läpi.
Jotain muutakin poksahti yöllä. Esikoinen nimittäin nousi peiton alta pienen teinimutantin näköisenä. Pikainen googlaus ja diagnoosi: vesirokko. Ei kuumetta eikä kutinaa ainakaan vielä.
Päivän menot on peruttu. Eli ehkä voin kirjoittaa lisää myöhemmin. Eikun kahvia tippumaan ja pikkukakkonen päälle.
Ai, ja tänne on tullut mulle aamupalaksi ihania kommentteja. Kiitos!

5 Comments

 1. JJ
  30.5.2012

  Ihan mahtavaa, että olet aloittanut oman blogin! Olit ehdottomasti suosikkityyppini Iholla-sarjassa ja vaikutat supersymppikseltä ihmiseltä ja ihanalta äidiltä. Odotan innolla postauksiasi elämästä kahden pienen kanssa. Itselläni elämäntilanne on hyvinkin samanlainen tällä hetkellä. Tsemppiä tulevaan :).
  ps. Vesirokkoa tuntuu nyt olevan liikkeellä ainakin Helsingin alueella, toivottavasti selviätte suht helpolla :).

  Vastaa
 2. Ansku
  30.5.2012

  Ihanaa päästä lukemaan kuulumisiasi myös näin.. Seurasin myös sinua Iholla sarjassa ja olit ehdoton suosikkini, niin sydämmellinen ihminen ja äitiys vaikuttaa sinullekin olevan ykkösasia<3
  Olen itse myös aikalailla samankaltaisessa elämäntilaanteessa ja ehkä myös siksi oli ihana nähdä teidän arkea tv:ssä. Olet ihana, aurikoista kevättä teidän perheelle ja pikaista paranemista!

  Vastaa
 3. Roosa
  30.5.2012

  IHANAA! Mun arki on pelastettu. Kiitos ihanasta blogista! Jäin nimittäin kaipaamaan iholla-sarjaa. Ihanaa Fideliä ja sinua tottakai! Noh, Avan uusintoja odotellessa saapi lukea tätä! KIITOS!

  Vastaa
 4. Henna
  30.5.2012

  Pikaisia paranemisia vesirokkopotilaalle 🙂

  Vastaa
 5. Lisa
  30.5.2012

  Hauska lukea blogiasi, Maria! Toivottavasti saisit vielä joku päivä pidemmän kolumnipalstan painettuun Kaksplus-lehteen.
  Itselläni on samanikäinen tyttö kuin sinulla ja yöllisistä syötöistä täälläkin yritetään vieroittua. Toistaiseksi joudun imettämään vielä ainakin kahdesti yöllä. Ihan vain uteliaisuuttani kysyn että minä päivänä Luna on syntynyt?
  Paranemista vesirokkopotilaalle myös!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top