Supersuosittu Warpaint – hampaiden valkaisua 100% luonnollisesti

Australialainen Warpaint on markkinoiden ensimmäinen laadukas ja todella toimiva aktiivihiilijauhevalmiste, jolla onnistuu poistaa värjäytymät hampaista 100% luonnollisesti. Warpaint on saanut useita kansainvälisiä innovaatio- ja bisnespalkintoja korkeista eettisistä ja ekologisista standardeistaan sekä Warpaint-tuotteessa että yrityksen toiminnassa.

Warpaintia myydään tyytyväisille asiakkaille yli 65 maassa. Eri maiden (myös Suomen) hammasterveyden asiantuntijat pitävät tuotetta hyvin hienojakoisen koostumuksen ja sen neutraalin pH-arvon vuoksi hammaskiilteelle turvallisena. Tuote on myös reilun pakkauskokonsa vuoksi kilohinnaltaan edullisin markkinoilla olevista aktiivihiilituotteista.

Warpaint sisältää muutakin kuin pelkkää aktiivihiiltä. Tuotteen koostumus on huolellisen tuotekehityksen tuloksena jalostunut nykyiseen muotoonsa. Eri ainesosat toimivat synergisesti ja hoitavat suuta ja hampaita kokonaisvaltaisesti. Kaikilla Warpaintin sisältämillä ainesosilla on oma tärkeä tehtävänsä suun ja hampaiden hoidossa. Warpaint on ensisijaisesti hyvinvointituote.

Warpaint 100% luonnollinen hampaidenvalkaisu nyt Safkanet.fi verkkokaupassa
Warpaint 100% luonnollinen hampaidenvalkaisu nyt Safkanet.fi verkkokaupassa

Warpaintin sisältämä kookoksenkuoren aktiivihiili (Activated Coconut Shell Charcoal) on Warpaintissa hyvin hienojakoista pulveria, joka ei hankaa hampaan pintaa. Aktiivihiili on syötäväksikin turvallista hiiltä, jota käytetään esimerkiksi sairaaloissa lääkehiilenä. Hiilen huokoinen rakenne sitoo epäpuhtauksia, mihin perustuu sen hampaita vaalentava vaikutus. Aktiivihiilellä hampaiden harjaaminen auttaa poistamaan hampaan pintaan kertyneitä värjäytymiä sekä likaa, joten hampaan pinnasta tulee puhdas ja vaaleampi.

Bentoniittisavi (Calcium Bentonite Clay) sisältää tärkeitä mineraaleja kuten kalsium ja kalium, jotka ovat hyödyllisiä hampaiden ja ikenien hyvinvoinnille. Savi kiillottaa hampaiden pintaa hellävaraisesti eikä sekään vahingoita kiillettä. Bentoniittisavea on käytetty vuosisatojen ajan erilaisten terveysvaivojen hoitamiseen. Se on ominaisuuksiltaan detoxaava ja suojaa suuta mm. ientulehduksilta. Se auttaa myös vähentämään hammaskiven kertymistä.

Appelsiinin kuori* (Organic Sweet Orange Peel) auttaa poistamaan värjäymiä ja vahvistamaan herkkiä hampaita. Luonnollinen luomuappelsiininkuori sisältää C-vitamiinia ja muita antioksidantteja. Appelsiininkuorta käytetään yleisesti myös mausteena. Warpaintiin se tuo raikkautta ja neutraloi hiilen makua. Appelsiininkuori ei sisällä sitruunahappoa, mutta siitä jää mukavan freesi tunne suuhun esimerkiksi aamulla hampaita harjatessa.

WarpaintLuomuviljelty piparminttu* (Organic Peppermint) auttaa vähentämään tulehduksia ja raikastaa suun. Piparmintun antimikrobisten ominaisuuksien vuoksi sitä on pitkään käytetty suuvesissä ja sen raikkaan maun ansiosta se on yleisesti käytössä luonnollisena makuaineena mm. hammastahnoissa.

Sitruunamyrtti* (Organic Lemon Myrtle) kasvaa Australian Queenslandin sademetsistä löytyvissä puissa, ja alkuperäiskansat ovat käyttäneet sitä mausteena sekä lääkkeenä vuosisatojen ajan. Nykyisin sitruunamyrttiä käytetään laajasti sekä ruoan maustamiseen että antimikrobisena ainesosana kosmetiikassa ja muissa antiseptisissä tuotteissa, sen antiseptisten ja mikrobeille sekä sienille vastustuskykyisten ominaisuuksiensa vuoksi. Warpaintiin ja suunhoitoon sitruunamyrtti tuo raikkautta sekä puhdistavia ja bakteerinkasvua hillitseviä ominaisuuksia – luonnollisesti. Sitruunamyrtti on kukka, eikä se sisällä sitruunahappoa.

*Ainesosat luomuviljeltyjä

osta warpaint

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top