Telepatia ja selvänäkö – Tässä toinen omakohtainen kokemukseni

telepatia ja selvänäkö

Onko telepatia ja selvänäkö mahdollista? Vähän aikaa sitten pohdin postauksessani ilmiötä nimeltä telepatia. Kerroin häkellyttävän kokemukseni, jossa erikoinen sana, jota ajattelin mielessäni, ilmestyi lapseni päähän ja jonka hän sitten kirjoitti paperille. Tuo postaus kannattaa ehdottomasti lukea!

Myös telepatiakokemuksessani, jonka kerron tässä postauksessa on läsnä lapseni, mutta ei kuitenkaan sama lapsi kuin edellisessä.

Tätä kokemusta, jonka tässä postauksessa kerron, voisi  kuvailla myös selvänäkökokemukseksi. Clairvoyant-ilmiöllä tarkoitetaan kykyä saada informaatiota menneisyydestä, tulevaisuudesta tai tässä hetkessä, mutta käyttämättä tavanomaisia aisteja.

Ihminen, jolla on clairvoyant-kyky, voi esimerkiksi ”nähdä” seinän takana olevan esineen, ”kuulla” toisella mantereella olevan ihmisen puheen tai tuntea toisen ihmisen tuntemukset kehossaan (tämä kaikki siis ilman puhelinta, zoom-istuntoa tai muutakaan teknologiaa).

Linkkaan tähän mielenkiintoisen videon, johon törmäsin. Se voi monen mielestä olla huijaus. Itse en usko.
Katso video ja kerro mitä ajattelet.
Mutta älä unohda lukea postaustani loppuun!

Kokemukseni selvänäköisyydestä: Lapseni näki päiväunilla päiväkodissa mitä teen kotona

Tämä tapaus sattui viimeisen vuoden aikana. Lapset olivat ranskalaisessa koulussa ja minä nautiskelin omasta ajastani ja rauhasta kotona. Vaikka rakastankin lapsia, on IHANAA olla joskus hetki ilman heitä.

Olen harrastanut kundaliinijoogaa muutamia vuosia. Rakastan sitä ja tänä päivänä päätin ensimmäistä kertaa ikinä tehdä minkä vaan aivan random kundaliinijoogatunnin, minkä YouTubesta löytäisin.

Laitoin videon pyörimään ja kundaliiniheilunta ja huohottelu alkoi. (Kundaliinijoogassa tehdään tosi monipuolisesti harjotuksia. Harjoitukset ei kuitenkaan ole sellaisia upeita jooga-asentoja, joita postaillaan instagtamiin. Enimmäkseen kundaliinijoogaharjoitukset on aivan älyttömän typerän näköisiä. Lisäksi välillä heilutaan aivan päättömän näköisesti. Eikä se sinänsä haittaa, nimittäin  liikkeet tehdään lähes aina silmät kiinni.)

Tietokoneeni on ikkunan edessä, joten mielessäni kävi ajatus, että näkeeköhän joku minut ikkunasta. En haluaisi saada enempää pilkkaa kohteekseni netissä… Lisäksi huomasin tietokoneen kellon ja tajusin että, näihin aikoihin silloin pienin lapsistamme on yleensä päiväunilla.

Illalla meille tuli kutsumatta kylään erittäin uskovaisena itseään pitävä ystävä (joka tosin nykyään pitää mielen voimaa, että kundaliinijoogaa saatanallisina). Tarjosin hänelle teetä ja jutustelimme ruokapöydän ääressä. Yhtäkkiä lapsi (se sama joka nukkui päiväunia joogatuntini aikana) kysyi minulta kasuaalisti, että ”Äiti, mitenkäs sinun jumppatunti meni? Näin päiväunilla ikkunasta, että jumppasit tietokoneen edessä.”. Menin aivan hiljaiseksi! Kunnes aloin itkeä ja nauraa yhtä aikaa.

Mitä ihmettä!

Telepatia ja selvänäkö – Vanhemmat ja lapset, sisarukset ja puolisot herkimpiä

Uskon, että vastaavat kokemukset ovat yleisimpiä sellaisten ihmisten välillä, joilla on yhteistä ”dataa”, eli geenejä. Tämä tarkoittaa siis sukulaisia. Mielenkiintoinen juttu on myös se, että kun nainen ja mies ovat yhdynnässä (ja jos nainen altistuu siemennesteelle) osa miehen geeneistä jää pysyvästi naisen kehoon. Jollain tavalla nuo materiahiukkaset ovat kenties yhteydessä morfisiin kenttiin, joista Rupert Sheldrake kertoo (avaan näitä tarkemmin tässä postauksessa). Uskon, että yhteisen infromaatiokentän kautta olemme tieteelle vielä selittämättömällä tavalla yhteydessä myös esi-isiimme sekä kuolleisiin läheisiimme.

Eroon oireista -kirjassani kerron kuinka olin yhteydessä kuusikymmentä vuotta sitten kuolleeseen isoisääni. Tein meditaatioharjoituksen, jossa koin tunnetasolla minuutti minuutilta espanjalaisen isoisäni tapaturmaisen kuoleman. Muutama päivä tämän jälkeen sain sähköpostin Espanjasta, isäni pikkuserkulta, josta en ollut koskaan kuullut ja jota en entuudestaan tuntenut. Hän oli tulossa Suomeen ja sanoi että tulin hänen mieleensä. Mielestäni tämä oli ihmeellinen yhteensattuma.

Lääkäri Robin Youngson, jonka kanssa olen kuvannut mielenkiintoisen keskustelun paranemisesta, kertoi puolestaan mielenkiintoisen tarinan äidistä ja tyttärestä. Amerikassa asunut tytär oli kärsinyt erittäin kivuliaasta kroonisesta vaivasta. Lääkäri Youngson teki Australiassa asuvalle äidille traumoja purkavan hoidon. Kun äiti ja tytär myöhemmin keskustelivat, kävi ilmi, että tyttären vaiva oli parantunut tismalleen samalla kellonlyömällä, kun äiti oli purkanut oman traumansa. Ihmeellistä, eikö!

Minulla ja Free to Heal® -menetelmää harjoittaneilla on roppakaupalla vastaavia kokemuksia. Se että tiede ei vielä osaa täysin selittää, mistä on kyse, ei tarkoita että kokemukset olisivat sattumaa tai huuhaata.

Kiitollisuudella,
Maria

PS. Tutustu kehittämääni Free to Heal -menetelmään Eroon oireista -kirjan kautta. Meditatiiviset tarinani löydät puolestaan täältä.

1 Comment

  1. Ts
    7.9.2022

    Minulla on useita vastaavankaltaisia kokemuksia, en ole ajatellut olevan telepatiaa tai selvänäköä, mutta en tosin tiedä miten muutenkaan kuvailisin. Itselle voi esim. nousta lievä sairauden tunne ja muutaman päivän sisään joku lähin ilmoittaa olevansa sairas. Itselle lopulta koko tauti ei koskaan puhkea eikä olla oltu välttämättä aikoihin kontaktissa. Tapahtunut useita kertoja ja vastaavaa myös ilmennyt muilla tavoin. Voiko tällaisesta siteestä niin sanotusti vapautua? vai ovatko toiset vaan herkempiä?

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top