Viimeinen aamu – minne meni kuukausi?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Istun tässä banaanimunakkaan ja kahvikupposen ääressä. Lapset syövät aamupalaa ja katselevat lastenohjelmia puhelimelta.

Heräsin kolmelta, kukko aloitti huudon silloin, olen ennen luullut että kukonlaulun aikaan tarkoittaisi noin aamukuutta. Neljän tai viiden maissa alkoi kumipuuplantaasin takana olevasta merivoimien harjoituskeskukesta kuulua merisotilaiden joukkojen huudot. Lasten joukkohuudot partioleiriltä alkoivat  (Instastoryssa ääninäyte) kuulua siinä viiden maissa. Kuka enää tämän jälkeen valittaa kahdeksan aamuista..?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Katselin hyttysverkon alla nukkuvia lapsiani, joiden yöppäreiden alta pilkottaa rusketusraidat. Ne haihtuvat Suomen kevääseen, mutta toivottavasti muistot tältä matkalta säilyvät heidän muistissaan. Kameran muistikortti on ainakin täynnä, niitä kuvia riittää tänne blogiinkin vielä monen postauksen verran. Mutta se mitä lasten kanssa tältä matkalta saimme on paljon enemmän.

Ennen aamupalaa kuvasin vielä vähän matkatavaroitani ja nyt on pakko antaa vielä viimeiset rapsutukset majatalon kissoille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kohta lähdemme rannalle ja ehkä tänään pistämme paremmaksi uimisennätyksemme. Yhtenä päivänä kävimme meressä kolme kertaa ja olimme varmaan yhteensä kuusi tuntia vedessä. Siinä oli jo sormet aika rutussa.

Sitten laitan vähät tavaramme kapsäkkiin ja huomenna heräämme sitten todelliseen kukonlaulun aikaan ja suuntaamme lentokentälle.

2 Comments

 1. Sussu
  24.1.2017

  Voiii, tuli haikeus teidän puolestanne. Herätti juurikin sen tunteen kun kotiinlähdön aika on. Turvallista kotimatkaa 🙂

  Vastaa
 2. Voi teillä on ollut varmasti ihana reissu! Omakin unelmani on olla kokonainen kuukausi (tai vaikka kuus) jossain aivan muualla kuin Suomessa. Lopullisesti en tosin haluaisi lähteä, mutta vaikka talvikuukaudet lämpimässä tai kevät suurkaupungissa toimisi loistokkaasti.

  Onnekasta kotiinpaluuta!

  <3 Hannele

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top