Kilpikonna yökylässä

DSCF0017Perjantaina kuopuksen mukana tuli viikonloppuvieras. Sami on leikkikoululuokan pehmokilpikonna, joka viettä jokaisen viikonlopun jonkun perheen luona. Viimeksi Sami oli meillä noin vuosi sitten. Tänä viikonloppuna oli taas meidän vuoro.
IMG_0112
Perjantaina leikkikoulun jälkeen kokoonnuimme keittiönpöydän ääreen. Piirsimme, luimme eläinkirjaa ja kuuntelimme iskän todella hönttiä radio-ohjelmaa.
DSCF0022 IMG_0093IMG_0055 Lauantaina olimme puistossa niin aamu- kuin iltapäivälläkin. Sami tapasi muutamia ikivanhoja sukulaisiaan.
Koska Mattolaituri oli auki, Maria ja Oona joivat kesän ensimmäiset kuplivat. Tunnelma oli vappuisa! Lapset ja Sami leikkivät hiekkalaatikolla ja saivat korvapuustit.
Sunnuntaina näytimme Samille Gymin ja kaikkea mitä siellä on opittu.
IMG_0143
IMG_0134IMG_0138
Sami rikkoi kilpikonnille luotuja rajoja ja oppi uusia liikuntataitoja.
Viikonlopun tapahtumat tilitin blogin lisäksi Samin reissuvihkoon:kuva kopio 2
Tiedän, että jotkut vanhemmat ovat aivan kikuli otsassa vastaavien viikonloppuvieraiden takia. Pitää olla ihan tietynlainen asenne elämään, että jaksaa työviikon jälkeen kiikuttaa pehmolelua valokuvattavana. Lisäksi sunnuntai-iltana pitäisi olla aikaa askarrella tuotokset vihkoon. Ja tietenkin koko ajan mielessä on, että tämänhän näkevät lasten luokkakavereiden lisäksi heidän vanhempansa…
Mitä mieltä olet tästä luokan lemmikkipehmo-käytännöstä?
Nyt uppoan sohvaan katsomaan viimeiset House of Cards -jaksot. Olen ihan koukussa.
 
 
 

3 Comments

 1. Ullastiina
  16.3.2015

  Minusta ajatus on kiva ja olen itsekin sitä opettajana toteuttanut, kunnes luokassa alkoi eka kertaa oikein tosi sitkeä täiepidemia, joka ei ottanut talttuakseen. Siihen loppui pehmolelun kiertäminen! En jaksanut pakastaa nallea joka kyläilyn jälkeen…

  Vastaa
  1. maria
   16.3.2015

   😀 kyllä tuli mullekin mieleen, että mitähän pöpöjä Samissa on. Vihkosta nähtiin, että monen lapsen luona oli Sami mennyt pesukoneen kautta… Meilläkin vuosi sitten Sami pääsi kylpyyn.

   Vastaa
 2. Jenny
  17.3.2015

  Just kiva idea ja vähän huumoria kehiin niin kaikki on hauskempaa ! elämä ei oo niin vakavaa 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top